Samarbejdspartnere

Marienlyst Strandhotel

 

På Marienlyst Strandhotel finder du de perfekte ramme til det næste møde eller konference. Med hotellets smukke beliggenhed ned til Øresund tilbyder hotellet unikke muligheder for teambuilding aktiviteter. Læs mere om hotellet her.

Læs mere

Sørup Herregaard

 

Centralt placeret på Sjælland ligger Sørup Herregaard, som er et 4-stjernet hotel og konferencecenter omgivet af sø, skov og 700 tønder land. På Sørup Herregaard er omgivelserne ideelle for al slags udendørs aktivitet, men her tilbydes også fine faciliteter til indendørs. Ydermere har Herregaarden 102 værelser, som kan bookes til jeres arrangement.

Læs mere

Hotel Koldingfjord

 

Hotel Koldingfjord ligger i Koldings smukke natur, omringet af store skove og med skøn udsigt samt grønne arealer lige ned til Kolding fjord. Hotellet kan tilbyde utallige af faciliteter og er et imponerende og unikt sted at afholde konferencer, kursuser og teambuilding arrangementer.

Læs mere

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord har eksisteret i mere end 100 år og er grundlagt med en vision om vilje og faglig glæde. Hotel Vejlefjord tilbyder de smukkeste omgivelser med store, grønne græsarealer og direkte adgang til fjorden. Desuden rummer hotellet unikke indendørs faciliteter i form af gode og store lokaler til alle formål. 


Læs mere
 

Comwell Middelfart

World of Adventure er samarbejdspartner med Comwell Middelfart. Vi tilbyder derfor spændende events og teambuilding aktiviteter i Comwells lækre lokaler.

Comwell Middelfart er godt placeret centralt i Danmark. Hotellet tilbyder en hyggelig atmosfære, unikke lokaler og skønne udendørs arealer med adgang til skov og strand.


Læs mere
 

Comwell Borupgaard

 

Den tidligere herregård Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør meget tæt på Øresund. Hotellet er omgivet af en stor smuk park, som åbner op for utallige muligheder for udendørs aktiviteter. Comwell Borupgaard tilbyder desuden moderne konference- og mødefaciliteter samt nogle af landets mest luksuriøse spafaciliteter.


Læs mere

Comwell Sorø

Comwell Sorø er skønt placeret midt i den smukke sjællandske natur. Hotellet fremstår moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design.

Omgivelserne omkring indbyder til udendørs aktiviteter, og i skoven bagved hotellet ligger vores andet High & Low teamtrainer anlæg. Her er der udfordringer for alle – både på det individuelle plan såvel som på team plan.


Læs mere
 

Scandic Sluseholmen

 

I København arbejder vi tæt sammen med Scandic Sluseholmen, der både tilbyder et fremragende bynært konferencehotel og fantastisk natur. Scandic Sluseholmen har en skøn placering ved vandet i Sydhavnen og der er hermed direkte adgang til det åbne hav. De indre kanaler samt havnearealer med stille vand er optimale til en masse vandaktiviteter, herunder eksempelvis gummibådssejlads, kajakker og RIB båds sejlads.


Læs mere

Gammelrøj Herregård

Gammelrøj Herregård har en skøn placering i udkanten af Kolding kun få minutter fra Kolding by samt motorvejen.

Gammelrøj Herregård tilbyder den smukkeste natur, som er omgivet af store skove og enge. Herudover ligger World of Adventure i “baghaven”, og vi kender derfor stedet ud og ind.


Læs mere
 

Trinity Hotel & Konference Center

Med sin centrale placering ved den gamle Lillebæltsbro i Fredericia, er Trinity Hotel et oplagt valg til arrangementer, hvor I skal samle medarbejdere fra flere afdelinger rundt omkring i landet. 

Trinity Hotel er et ideelt valg til jeres arrangement, kursus eller teambuilding nær Fredericia, fordi hotellet tilbyder skønne faciliteter udendørs såvel som indendørs.


Læs mere
 

Samarbejdspartnere over hele landet

Fandt du ikke en samarbejdspartner i dit område? Så kontakt os for at høre om vores anbefalinger til jeres næste arrangement.

Med mere end 25 år i branchen, har vi afholdt events og arrangementer på samtlige lokationer i Danmark, hvorfor vi er sikre på, at vi kan finde det perfekte match til jeres næste arrangement.

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Team F.U.N.N

  • Varighed: 2 timer - hel dag
  • Lokation: Indendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

City Adventure

  • Varighed: ½ - 4 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere