Samarbejdspartnere

Marienlyst Strandhotel

 

På Marienlyst Strandhotel finder du de perfekte rammen til det næste møde eller konference. Med hotellets smukke beliggenhed ned til Øresund tilbyder hotellet også nogle unikke muligheder for teambuilding aktiviteter læs mere om hotellet her

Læs mere

Hotel Koldingfjord

 

Hotel Koldingfjord ligger i Koldings smukke natur, omringet af store skove og med udsigt, samt grønne arealer lige ned til Kolding fjord. Hotellet kan tilbyde utallige af faciliteter og er et imponerende, samt unikt sted at afholde konferencer, kursuser og teambuildings arrangementer.
Hotellets gode faciliteter

Læs mere

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord har eksisteret i mere end 100 år og er grundlagt på visionær vilje og drevet af faglig glæde. Hotellet rummer flotte og unikke faciliteter, med store konference områder og naturskønne skove udendørs.


Læs mere
 

Comwell Middelfart

World of Adventure er samarbejdspartner med Comwell Middelfart. Vi tilbyder derfor spændende events og teambuilding aktiviteter i Comwells lækre lokaler.

Comwell Middelfart er placeret centralt i Danmark og ligger optimalt hvis man vil samle kollegaer fra hele landet. Hotellet har en hyggelig atmosfære og er omgivet af skov og strand, hvilket også giver os rig mulighed for en lang række udendørs aktiviteter.


Læs mere
 

Comwell Borupgaard

 

Den tidligere herregård Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør meget tæt på Øresund. Hotellet er omgivet af en stor smuk park, som åbner uttalige muligheder for udendørs aktiviteter. Indenfor finder du moderne konference- og mødefaciliteter samt nogle af landets mest luksuriøse spafaciliteter


Læs mere

Comwell Sorø

Midt i den smukke sjællandske natur ligger Comwell Sorø. Hotellet fremstår moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design.

Omgivelserne omkring indbyder også til udendørs aktiviteter, og i skoven bagved hotellet ligger vores andet High & Low teamtrainer anlæg. Her er der udfordringer for alle, både individuelt og som team.


Læs mere
 

Scandic Sluseholmen

 

I København arbejder vi tæt sammen med Scandic Sluseholmen, der på den ene side byder på et fremragende bynært konferencehotel, men også i høj grad ligger lige op til en fantastisk natur. De ligger ved vandet i Sydhavnen og hermed direkte adgang til det åbne hav. De indre kanaler og havnearealer med meget stille vand er optimale til en masse vandaktiviteter, med gummibådssejlads, kajakker og RIB båds sejlads.


Læs mere

Gammelrøj Herregård

Gammelrøj Herregård er placeret i udkanten af Kolding, og ligger kun få minutter fra både Kolding by samt motorvejen.

Gammelrøj Herregård ligger placeret i smuk natur og er omgivet af store skove og enge. Herudover ligger World of Adventure i “baghaven”, og vi kender derfor stedet ud og ind..


Læs mere
 

Sørup Herregård

 

Centralt placeret på Sjælland ligger Sørup Herregaard, som er et 4-stjernet hotel og konferencecenter omgivet af sø, skov og 700 tønder land.

På Sørup Herre er omgivelser ideelle for al slags udendørs aktivitet, men her tilbydes også fine faciliteter til indendørs. Ydermere har herregaarden 102 værelser, som kan bookes til jeres arrangement, hvis nødvendigt for deltagerne.


Læs mere

Trinity Hotel & Konference Center

Med en central placering i Danmark, nemlig ved den gamle Lillebæltsbro i Fredericia, er Trinity Hotel et oplagt valg til arrangementer, hvis jeres medarbejdere kommer fra hele landet.

Hotellet er et fantastisk valg, til afvikling af arrangementer, kursuser eller temabuilding i Fredericia, i og med at hotellet kan tilbyde flotte faciliteter, af høj kvalitet både indendørs og udendørs.


Læs mere
 

Samarbejdspartnere over hele landet.

Fandt du ikke en samarbejdspartner i dit område så kontakt os for at høre om vores anbefalinger til jeres næste arrangement.

Vi har med med vores over 25 årige erfaring afholdt events og arrangementer på tæt ved samtlige lokationer i Danmark og kan derfor finde det bedste match til jeres kommende arrangement.

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Team F.U.N.N

  • Varighed: 2 timer - hel dag
  • Lokation: Indendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

City Adventure

  • Varighed: ½ - 4 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere