Thon Partner Hotel Sorø

Adresse:

Abildvej 100, 4180 Sorø

Telefon:

+45 5783 5600

Comwell-Sorø-Hotel-web

Hvad kan de tilbyde?

Midt i den smukke sjællandske natur ligger Thon Partner Hotel Sorø. Hotellet fremstår moderne og stilrent med fokus på nordisk design og kan desuden prale af at have Danmarks største stråtag. Hotellet har en skøn placering midt i naturen, hvilket åbner op for mange muligheder vedrørende spændende aktiviteter.

Faciliteter

Thon Partner Hotel Sorø tilbyder mange gode faciliteter, som kan være interessante for jer, når I skal finde den rette lokation til jeres næste arrangement. I det følgende har vi nævnt nogle af de faciliteter, som hotellet tilbyder, således at I kan få en idé omkring, hvad I kan forvente.

Thon Partner Hotel Sorø tilbyder 93 velindrettede og indbydende værelser, hvilket er ideelt for jer, hvis I ønsker at kombinere jeres arrangement med en overnatning. Værelserne varierer i størrelse, og der tilbydes alt fra et standard enkelt værelse til et Superior værelse eller en Suite. Desuden har hotellet egen restaurant, Solaris, som tilbyder et fint udvalg af retter. Slutligt er hotellet ligeledes indrettet med Billiard, Airhockey og Dart. Hvis det falder i jeres smag, har hotellet også en vinkælder, hvor der kan arrangeres vinsmagning.

Naturen

Thon Partner Hotel Sorø ligger midt i den smukke, sjællandske natur, som byder på gode græsarealer, skove og søer. Disse udearealer er ideelle at benytte til diverse udendørs teambuilding aktiviteter. Desuden er der flere løbe- og cykelruter tæt ved hotellet samt mulighed for at benytte sig af Sorø bådfart.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.