Brug tid på et givende teambuilding kursus

Et kursus, der har fokus på teambuilding, er en god investering, der giver afkast både på bundlinjen og for den enkelte medarbejder. Teambuilding er en relativt ny opfindelse, som er kommet til verden, da man gik væk fra den metodiske arbejdsstyring og synet på den enkelte medarbejder som en form for robot.

For mange handler arbejdsglæde ikke om, hvorvidt de er tilfredse med den løn, de tjener. Det handler i høj grad om det kollegiale fællesskab. Det er derfor vigtigt at sikre, at ens medarbejdere er glade for at gå på arbejde. En af de bedste ting, du kan gøre for at styrke sammenholdet, samarbejdet samt produktiviteten, er at gøre det nemmere for dine medarbejdere/kolleger at kommunikere med hinanden. For mange starter dette med, at de lærer deres kollegaer bedre at kende, så de kan kommunikere problemfrit og dermed mere effektivt med dem.

Hos World of Adventure tilbyder vi teambuilding kurser af forskellige typer. De har alle det til fælles, at de er til både for medarbejdernes og firmaets skyld. Når du og dine medarbejdere deltager på et eller flere teambuilding kurser, investerer du både i dine medarbejderes/kollegaers trivsel og øger virksomhedens chancer for succes.

Skræddersyede teambuilding kurser til jer

Et teambuilding kursus kan bestå af mange forskellige ting. Derfor varierer det fra virksomhed til virksomhed. Når du samarbejder med os om at skræddersy det optimale kursus til jer, kan du trygt regne med, at der bliver taget højde for jeres behov, ønsker og selvfølgelig hvilken type virksomhed I er.

Vi kigger blandt andet på, hvordan den gennemsnitlige medarbejder er, om der er nogen med fysiske eller mentale udfordringer, og om der er andre specifikke krav eller ønsker til konkrete ting, I kan foretage jer på teambuilding kurset. Med andre ord skræddersyer vi altid kurset i forhold til jeres konkrete ønsker og behov.

Teambuilding med kurser i kommunikation

Teambuilding – i form af kommunikationskurser – er ganske populære her hos WOA. At kommunikationen foregår så gnidningsfrit som muligt, er måske noget, som mange tager for givet. Men af forskellige årsager kan der være kommunikationsbrister mellem medarbejderne. Dette kan hindre effektivt og godt samarbejde. Problemer med kommunikationen i virksomheden kan endda bidrage til mistrivsel og frafald.

Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at alle dem der henvender sig til os, får den bedste sammensætning af aktiviteter og kurser, så de kan forbedre dagligdagen for alle deres medarbejderne.

Teambuilding kurser i hele Danmark

Da vi har afdelinger fordelt i hele landet, kan vi også hjælpe dig og dine kollegaer. Uanset hvor i Danmark jeres virksomhed eller offentlige instans er placeret, kan vi hjælpe jer ved at sammensætte det perfekte teambuilding kursus til jer.

Vi tilbyder blandt andet teambuilding i Jylland med kurser i klassiske discipliner, madlavning, mordmysterier og hjernevridende aktiviteter samt lege og spil inden for teambuilding, temabaseret teambuilding, fælles byggeprojekter, teambuilding på vand samt sportslige teambuildingøvelser. Mange af disse events og teambuilding kurser er også tilgængelige på Fyn, på Sjælland og øvrige lokationer i landet.

Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder. Det omfatter bl.a. hoteller, konferencecentre, kroer, festsale, eventbureauer, foredragsholdere og mange andre. Du kan se mange forskellige aktiviteter til både sjov underholdning og traditionel teambuilding her på vores hjemmeside. F.eks. kan du klikke dig ind på vores øvelsesoversigt, hvor du kan læse om vores indendørs og udendørs teambuildingøvelser.

Hvis du og dine kollegaer er kreative og gerne vil prøve kræfter med nogle sjove og anderledes teambuildingaktiviteter, kan I også vælge en eller flere af vores mange kreative øvelser.

Fordelene ved et teambuilding kursus

Teambuilding er et sjovt afbræk fra den daglige gang på arbejdspladsen, men det er også en nyttig ting, som kan bygge broer mellem medarbejdere på et personligt plan. Der bliver ofte skabt varige, gode minder på vores teambuilding kurser, og dette giver dig og dine medarbejdere/kolleger en oplagt ting at tale om, næste gang I mødes både på eller uden for kontoret.

Samtidig kan teambuilding være med til at gavne både kreativiteten og kommunikationen på arbejdspladsen. Det er nyttige kompetencer, som det altid kan betale sig at sætte fokus på, uanset hvad udgangspunktet er. Gennem et teambuilding kursus kan dine medarbejdere/kollegaer også blive skarpere på både deres egne og de andres styrker og svagheder, så de bedre kan komplementere hinanden, når de arbejder sammen. Et kursus kan på den måde være med til at sikre bedre teamsamarbejde på jeres arbejdsplads.

Når du investerer i et kursus i teambuilding, investerer du både i medarbejderne og firmaet. Glade og tilfredse medarbejdere er et aktiv for virksomheden, og gør det lettere for virksomheden at stå imod i hårde tider, hvor der er udfordringer på arbejdspladsen. Fordelene ved et teambuilding kursus kan således være mange og kan mærkes overalt i virksomheden.

Gode priser på teambuilding kurser

Da vores priser på teambuilding kurser afhænger af flere forskellige faktorer, skal vi kende omfanget, placeringen, de ønskede aktiviteter og andre ting, inden vi kan komme med et bud på, hvad det vil koste. Hvis du gerne vil vide, hvad priserne på vores teambuilding kurser er, skal du derfor kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe eller skrive til os. Du kan nemt komme i kontakt med os og på den måde få et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformationer her.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan foregår et teambuilding kursus?

Et teambuilding kursus kan afvikles på en række måder, som gør, at et teambuilding kursus altid er tilpasset jeres ønsker og behov. Når I samarbejder med World of Adventure, kan I prøve kræfter med både traditionelle teambuildingøvelser, men I kan også foretage jer andre ting. Det kunne f.eks. være en sjov temafest med udklædning og festlig pynt. Vi arrangerer også en lang række andre events – blandt andet koncerter, konferencer og julefrokoster.

Hvorfor prioritere et teambuilding kursus?

I bør prioritere et teambuilding kursus i virksomheden, da det er forbundet med mange fordele. Det kan blandt andet være med til at danne grobund for et bedre arbejdsmiljø, både fagligt og socialt, og et bedre fællesskabs på arbejdspladsen. Gennem et kursus i teambuilding kan dine medarbejdere/kollegaer blive bedre til at arbejde sammen og kommunikere med hinanden, da de får en bedre forståelse for hinandens styrker og svagheder. Alt i alt kan et teambuilding kursus være med til at styrke teamet og virksomheden.

Hvor kan man komme på teambuilding kursus henne?

Da vi samarbejder med firmaer, foredragsholdere og andre i hele landet, har I mulighed for at komme på et teambuilding kursus i hele landet. Vi samarbejder med mange virksomheder i bl.a. Aarhus, Kolding, Vejle, Aalborg, København, Odense, Esbjerg, Amager og Roskilde. Der er kort sagt mange muligheder for at komme på et godt, effektivt og givende teambuilding kursus i både Jylland, på Sjælland og på Fyn. Du kan se listen over aktiviteter inddelt efter landsdel og/eller by her på siden.

 

Hvad koster et teambuilding kursus?

Prisen på et teambuilding kursus kan være meget svingende, da prisen afhænger af flere faktorer. Mange af vores arrangementer/aktiviteter har en fast grundpris for X antal personer, hvorefter man betaler et tillæg pr. person. Antallet af deltagende er f.eks. relevant for de arrangementer, hvor der skal bruges materialer eller udstyr. Når du klikker dig ind på en bestemt øvelse – det kunne f.eks. være Den Store Kagedyst – kan du se, hvad det koster.