Trinity Hotel & Konference Center

Adresse:

Gl Færgevej 30, 7000 Fredericia

Telefon:

+45 8227 1717

THK_luftfoto_0192_INK_1920x1080

Hvad kan de tilbyde?

Med en central placering ved den gamle Lillebæltsbro i Fredericia, er Trinity Hotel & Konference Center et oplagt valg som lokation, hvis jeres medarbejdere kommer fra hele landet. Hotellet er et ideelt valg uanset hvilken type arrangement, I planlægger at afholde, idet Trinity både tilbyder faciliteter til events, kurser og teambuilding. Trinity Hotel sørger også gerne for overnatningsmuligheder, hvis I ønsker at kombinere jeres arrangement med en overnatning. I den forbindelse kan I få muligheden for at smage og opleve et køkken, som går op i sund, frisk mad lavet på de bedste råvarer.

Faciliteter

Trinity Hotel & Konference Center tilbyder faciliteter til ethvert arrangement. Hotellet råder over en lang række varierende møde- og konference lokaler til grupper på alle størrelser. Lokalerne er desuden udstyret med nyeste teknik hvad angår IT- og AV udstyr, hvilket sikrer jer de optimale forhold. Hele hotellet er indrettet i et lyst og moderne design med sans for skandinavisk stil. Desuden tilbyder Trinity ligeledes moderne og indbydende værelser i forskellige størrelser, hvilket er en fordel, hvis I ønsker en overnatning. Slutligt har Trinity også egen restaurant og bar, Lillebælt, hvor I kan nyde maden til den fantastiske udsigt.

Naturen

Trinity Hotel & Konference Center har den skønneste placering i Fredericia, hvor der er direkte adgang til havet. Hvad end I ønsker at nyde udsigten, gå en tur langs vandet eller benytte havet til en af vores spændende og udfordrende teambuilding øvelser såsom Hope2Float, Water Action eller sejlads, er der gode muligheder for dette. Det er ligeledes muligt at prøve kræfter af med Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, hvis I har mod på det. Herudover er Trinity også omkranset af skønne grønne arealer, som med fordel kan benyttes til vandreture på de forskellige stiforløb eller nogle af vores udfordrende team øvelser såsom Bueskydning eller Adventureløb.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.