Introture for skoler

Tag på introtur og kom godt fra (skole)start med solide klasserelationer, der sikrer jeres elevers trivsel og fastholdelse på uddannelsen

World of Adventure arrangerer introture og -forløb, hvor de deltagende elever fra forskellige klasser eller en hel årgang gennem en lang række forskellige teambuildingøvelser og -aktiviteter lærer hinanden bedre at kende og opbygger solide relationer til hinanden. De relationer, der skabes på en introtur, kan være med til at skabe varige venskaber og er desuden med til at så kimen til et stærkt klassefællesskab med masser sammenhængskraft.

De senere år er de unges trivsel blevet slemt forværret. Stribevis af undersøgelser har vist at det går den forkerte vej og de unger kæmper med stress, mistrivsel og manglende tro på fremtiden.

Gør det let med en arrangeret tur

World of Adventure har siden 1992 arrangeret og gennemført tusindvis af trivselsarrangementer til erhvervslivet, hvor det er afgørende at få samarbejdet i hverdagen til at fungere og skabe en platform, hvor den vigtige medarbejdertilfredshed, er funderet i en glæde ved samarbejdet med kollegerne og oplevelsen af at løse noget sammen. Det værktøj vi bruger meget aktivt, er fysisk samvær gennem øvelser, som er en metode, der er blevet stødt udviklet over de siste 100 år.

Den viden og erfaring som WOA har opbygget gennem 30 år, kan World of Adventure tilbyde til jeres skole eller uddannelsesinstitution, hvor vi hjælper de unge med at finde trivsel og motivation til at deltage i klassefællesskabet og give dem mulighed for at skabe stærke relationer til deres klassekammerater.

Hjælp eleverne med skabe gode relationer

Flere undersøgelser peger på, at elever, der ret tidligt i løbet af deres ungdomsuddannelse knytter stærke bånd til deres jævnaldrende, har større sandsynlighed for at gennemføre deres gymnasiale uddannelse. Derfor er det så utroligt vigtigt, at ledelserne på de danske gymnasier har fokus på fra starten, at give nye elever de allerbedste forudsætninger for at lære hinanden at kende, danne relationer og skabe fundamentet for et stærkt fællesskab i klassen og med hinanden.

Sikrer I at man møder sin nye bedste ven/ venner ved skolestart, sikrer I samtidigt, at flere elever trives og dermed at færre falder fra i løbet af uddannelsen. En oplagt måde at gøre dette er ved at arrangere en introtur. En introtur kan dog være temmelig krævende at planlægge, da I skal have mange ender til at mødes.

Få skræddersyet en introtur med mange givende aktiviteter

De introture, som vi arrangerer, kan skræddersys, så de passer til alt fra 2 klasser, der måske har fremmedsprogsundervisning eller idræt sammen, til en stor årgang med op til 15 klasser. Vælger I at booke jeres gymnasiums kommende introtur hos os, står vi for alt det praktiske. I behøver altså ikke bekymre jer om hverken lokation, mad og drikke, telte, hytter eller sportsanlæg.

I kan vælge at vi bruger naturen som kulisse, med de muligheder det giver og lade turen udnytte de primitive aspekter, som bål, telt og vandaktiviteter, men i kan også vælge efter en ramme der bruger en af de mange idrætsanlæg vi har i Danmark. Her bruger vi idrætshallerhaller, som giver nogle lidt mere vejrsikre rammer og aktiviteterne, kan her være mere indedørs orienteret og indeholde nogle teknologisk funderede aktiviteter, som giver eleverne nogle oplevelser, som nutidens generation, føler sig meget hjemme i.

Vælg en arrangør, der har styr på det hele

World of Adventure står også for selve det faglige og sociale indhold, hvor vi åbner op for Danmarks største arsenal arsenal af underholdende og lærerige aktiviteter, øvelser og lege med teambuilding-fokus, der passer perfekt til en introtur. Det er mange af de værktøjer, som vi til daglig bruger til at skabe relationer i Danmarks største virksomheder.

Hos WOA får I således en meget erfaren teambuilding arrangør og tovholder, med erfaring siden 1992 i bagagen. Vi sætter en dyd i at lytte til jeres ønsker, tage hensyn til jeres behov og sammen med jer giver jeres nye elever en introtur med oplevelser, som de sent vil glemme.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

World of Adventures introture

Money-Maker-11
Start det nye skoleår ud med introture, der kan skabe bånd på tværs af årgangens klasser og selvfølgelig internt i grundforløbsklasserne. Når der er er styr på det sociale, bliver det nemlig meget lettere at fokusere på det faglige i timerne.
Mission-impossible-02
Når jeres elever er kommet ud i deres studieretningsklasser, er det vigtigt at fokusere på at få skabt gode relationer og et stærkt fællesskab, så der er masser sammenhængskraft i den nye klasse. Lærer eleverne hurtigt hinanden at kende, så dette klassefællesskab opstår, vil det mindske frafaldet i klassen, resultere i færre konflikter og øge trivslen for den enkelte elev.
Raket-Mission-01
Introdage kan være med til at give elever en god start på deres ungdomsuddannelse og ikke mindst i deres nye klasser. Det kan derfor give god mening at afholde introdage både for grundforløbsklasser ved skoleårets start og efter, at eleverne er kommet ud i deres studieretningsklasser efter grundforløbets afslutning.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvornår bør vi tage på introtur?

Det giver rigtig god mening at tage på tur både i de grundforløbsklasser, eleverne starter i, og i de studieretningsklasser, de skal gå i resten af deres gymnasietid. På begge tidspunkter er det vigtigt, at der opbygges relationer både i og på tværs af klasserne, så alle får et socialt tilhørsforhold til skolen. Det gør det nemlig mere sandsynligt, at eleverne gennemfører deres ungdomsuddannelse. Heldigvis kan I tage på introtur hele året rundt. Ligesom I også kan tage af sted flere gange i forskellige konstellationer.

Hvor lang tid inden skal vi booke vores introtur?

Der er ikke noget cut-off for, hvornår det er for sent at booke en tur hos WOA. Når det så er sagt, kan vi ofte gøre jeres tur billigere, jo tidligere I er ude, og jo mere fleksible I er i forhold til datoer, lokation osv. Ligegyldigt hvor sent, I end måtte være ude, vil vi hos WOA gøre alt, hvad vi kan for at skræddersy den allerbedste introtur inden for jeres budget.

Hvad koster det at tage på introtur?

Det er svært at svare på præcist, hvor meget en introtur koster. Det kommer an på, hvor mange I skal afsted, hvor længe I skal være afsted, hvor langt I skal transporteres, om I skal sove i hytte eller telt, hvilken rolle jeres lærere skal spille, hvor god tid I er ude i osv. Hos WOA gør vi altid vores bedste for at arrangere den bedste tur inden for jeres budget. Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud, der omfatter transport og alle måltider.

Arrangerer WOA kun introture for gymnasier, erhvervsskoler og tekniske skoler?

Vi arrangerer introture til børn og unge, uanset hvor i uddannelsessystemet de befinder sig. Vi arrangerer altså både ture for gymnasiale uddannelsesinstitutioner, erhvervsskoler, ungdomsklubber, folkeskoler, fritidsordninger, foreninger og kommunale tilbud. Kontakt os på telefon, mail eller via vores hjemmeside, så giver vi jer gerne et uforpligtende tilbud.