FÆNGSLET

Adresse:

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Telefon:

76 10 00 11

Vestsalen på Fængslet. Fredag 10. december. 2021. Foto: Mads Dalegaard

Unikke oplevelser i usædvanlige rammer

Bryd ud af vante rammer og hold jeres arrangement på et af Danmarks mest unikke konferencesteder, FÆNGSLET. De autentiske rammer adskiller sig fra typiske konferencecentre og tilføjer en ekstra dimension til jeres teambuilding-event med World of Adventures.

FÆNGSLETs spændende historie og bygninger giver masser af muligheder – byd velkommen på en autentisk cellegang, styrk samarbejdet med teambuilding i fængselsgården, besøg Fængselsmuseet, hør et foredrag i den smukke fængselskirke eller spis middag i Inspektørens lokale. Til slut kan I overnatte i en tidligere fængselscelle.

Vores dedikerede personale sørger for en service i særklasse og helt i tråd med den gamle fængselsprocedure, ledsager vi jer gerne rundt under opholdet.

Lokaler til alle formål - med indbygget storytelling

FÆNGSLETs 116.000 m2 store grund rummer både unikke lokaler med fængselsudtryk og klassiske event- og konferencelokaler som den nyetablerede Vestsalen, der har vundet flere priser for sin spektakulære arkitektur. Med sit særlige design er salen et bygningsværk, der ikke findes andre steder i verden.

Fælles for alle vores lokaler og udeområder er, at de hver især har deres egen spændende historie. Om I er 8 eller 800 personer, har vi et unikt lokale, der låser op for nytænkning og kreativitet.

Selvom I er i fængsel, skal I selvfølgelig ikke nøjes med vand og brød – få gryderet på fængselsmanér (gryderet serveret i ruminddelte stålbakker), en omgang seriøse håndmadder eller lækre tapas.

Historien bag FÆNGSLET

Det tidligere Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 efter mere end 150 års fængselsdrift og åbnede som FÆNGSLET i 2012. Nu huser FÆNGSLET udover møder og konferencer også et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, koncerter og events, kontorudleje, fodboldgolf og Escape Rooms.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.