Nyheder og blogindlæg​

October 11, 2023
Søren Madsen
Julen er ikke bare en højtid; den er en dybfølt følelse af fest og samhørighed. Julearrangementer giver os muligheden for at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen, som medarbejderne vil se tilbage på med smil på læben.
January 28, 2023
Søren Madsen
For at kunne løse samarbejdsvanskeligheder er det vigtigt at kunne spotte vanskelighederne, inden de bliver værre og fører til deciderede samarbejdsproblemer, der spænder ben for hele samarbejdsprocessen. 
January 27, 2023
Søren Madsen
Arbejdspladsen er et vigtigt sted for voksne mennesker, da de fleste tilbringer mange timer i dette miljø hver dag. Desværre er det ikke altid, det er rart sted at være. På mange arbejdspladser er der nemlig et dårligt fysisk eller psykisk arbejdsmiljø.
January 27, 2023
Søren Madsen
Feedback er en vigtig forudsætning for et godt samarbejde. Derfor bør god og konstruktiv feedback være en vigtig del af enhver arbejdsplads, hvor medarbejdere arbejder sammen i f.eks. mindre teams eller større arbejdsgrupper for at opnå fælles mål. 
December 16, 2022
Søren Madsen
Forskellige former for hold, grupper og teams er en fast del af mange menneskers liv. Der skal arbejdes sammen på arbejdspladsen i mindre teams eller i større grupper for at udføre konkrete opgaver som en del af jobbet, og her er det gode teamsamarbejde vigtigt for at sikre optimale resultater.