Comwell H.C. Andersen Odense

Adresse:

Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense

Telefon:

+45 66 14 78 00

comwell-odense-1200px

Hotellet i Hjertet af Odense

Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende midt i byens centrum, kun få minutters gang fra stationen, gågaden og populære turistmål som H.C. Andersens Hus. Med 157 moderne og komfortable værelser er Comwell H.C. Andersen Odense det ideelle valg, uanset om du søger overnatning i forbindelse med forretningsrejser eller private ophold. Hotellet er perfekt placeret tæt på det hele, og tilbyder let adgang til byens seværdigheder.

Møde & konferencer

Comwell H.C. Andersen Odense er det perfekte sted at afholde både store og små møder, kurser, udstillinger, messer, konferencer og kongresser, da de kan rumme op til 3000 gæster. Der er 24 fleksible konferencerum og mødelokaler som kan tilpasses individuelle behov og de er alle udstyret med topmoderne AV- og IT -udstyr. Som et dedikeret konferencehotel med 157 værelser, kan de også tilbyde døgnmøder og overnatningsmuligheder til længerevarende konferenceophold.

Teambuilding på Comwell H.C. Andersen

Teambuilding aktiviteter spiller en vigtig rolle i at opbygge et stærkt og effektivt hold eller arbejdsplads. World of Adventure arbejder hårdt for at skabe spændende og unikke teambuilding aktiviteter, der kan bringe mennesker sammen, og skabe en følelse af samhørighed og fællesskab. Aktiviteter som Domino Effect, VR Murder Game eller Murder Investigation er designeret med henblik på at udfordre deltagerne og styrke deres samarbejdsevner og kommunikation, samtidig med at de har det sjovt og lærer nye ting. Det kan også være en god mulighed for at identificere styrker og svagheder i temaet og arbejde med at forbedre dem.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.