Comwell Hvide Hus Aalborg

Adresse:

Vesterbro 2, 9000 Aalborg

Telefon:

+45 98 13 84 00

comwell-aalborg-1200px

Stemning af et storby hotel

Comwell Hvide Hus Aalborg indehaver en fantastisk beliggenhed ved Kildeparken, og er tæt på Aalborg centrum. Hotellets atmosfære og indretning indbyder til afslapning, hygge og sociale møder. Med en blanding af klassisk og moderne storbyhotel – byder Comwell Hvide Hus dig velkommen til en behagelig oplevelse. Comwell Hvide Hus byder på eksklusive faciliteter som en af de mest attraktive beliggenheder.

Hold møde på toppen af Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg præsenterer et unikt mødekoncept på Panorama Floor, hvor du kan nyde en enestående udsigt og en mindeværdig oplevelse, der vil blive husket. Den unikke ramme med en imponerende wow-faktor, øger deltagernes opmærksomhed fra første øjeblik. Dette skaber et solidt grundlag for et vellykket møde, kundearrangement eller kick off-event, som vil gøre en forskel.

Der er bl.a. 13 fleksible møde- og konferencelokaler, hvoraf to store konferencerum med plads til 365 gæster.

Comwell Hvide Hus skiller sig ud med sin gennemtænkte tilgang til alt vedrørende møder og konferencer. Deres koncept er high level service og dermed kan du forvente at finde komfort ud af det sædvanlige.

Teambuilding på Comwell Hvide Hus

Comwell Hvide Hus er det oplagte valg som ramme for jeres næste teambuilding arrangement, hvis I ønsker et indendørs eller udendørs arrangement i Aalborg. De smukke grønne områder er ideelle til udendørs teambuildings aktiviteter, og de rummelige indendørs lokaler giver de perfekte rammer til vores tabletspil koncepter.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.