Hindsgavl Slot

På billedet ses Hindsgavl Slot

Unik placering i skøn natur

Med den skønneste beliggenhed i Middelfart med udsigt til Lillebælt og en historie der dateres tilbage til det 12. århundrede, er Hindsgavl et oplagt valg, når I skal vælge den rette lokation til jeres næste teambuilding arrangement. Hindsgavl Slot er løbende renoveret og fremstår i dag som et moderne hotel og konferencecenter med respekt for slottets historie. Slottet rummer 120 værelser samt skøn restaurant med a la carte menu. Desuden tilbyder Hindsgavl Slot unikke naturoplevelser, idet slottet grænser op til dyrehaven, som rummer 165 hektar og rig mulighed for gå- og løbeture.

konference teambuilding marienlyst

Møde- og konference faciliteter

Hindsgavl Slot tilbyder de ideelle rammer og moderne udstyr til et vellykket møde eller konference. Møde- og konferencelokalerne er lyst og moderne indrettet med lækkert interiør og nyeste AV- og IT-udstyr. Lokalerne varierer i størrelse og kan rumme op til 650 mennesker. Der er således god mulighed for at finde det mødelokale, der opfylder jeres krav og ønsker.

Foruden de moderne møde- og konference faciliteter, tilbyder Hindsgavl Slot 120 charmerende og velindrettede værelser, som med fordel kan bookes, hvis jeres arrangement strækker sig over en eller flere dage. Desuden råder slottet over egen restaurant med a la carte menu, som varierer måned fra måned.

konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Hindsgavl Slot

Vi er hos World of Adventure stolte over det tætte samarbejde med Hindsgavl Slot. Vi har gennem tiden afholdt mange vellykkede teambuilding arrangementer på slottet, og det er fortsat en lokation, der lever op til forventningerne. Den skønne placering i Middelfart gør Hindsgavl Slot til et oplagt valg, hvis I ønsker at samle medarbejdere fra flere steder i landet. Hindsgavl Slot tilbyder gode rammer til ethvert indendørs teambuilding arrangement grundet de rummelige lokaler og den moderne indretning. Samtidig åbner de skønne udendørs omgivelser i form af grønne arealer, skov og ikke mindst Lillebælt op for en lang række af spændende og udfordrende teambuilding aktiviteter.

Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S