Scandic Sluseholmen

Hvad kan de tilbyde

I København arbejder vi tæt sammen med Scandic Sluseholmen. Dette hotel byder på et fremragende bynært konferencehotel, men lægger også op til en fantastisk natur.

Når det kommet til aktiviteter i naturen, så ligger hotellet ved siden af Amager Fælled og en kort gåtur fra Valby parken. Begge områder byder på store grønne områder, hvor der kan laves en lang række af vores teambuilding øvelser.

Selve hotellet byder på store rummelige konferencelokaler. Det kan derfor kan der gennemføres mange gode øvelser indenfor. Enten fordi årstiden gør at vi ønsker at trække indenfor eller fordi indendørs øvelser kan laves i et kortere tidsrum.

Når nogle goder timer er afsluttet med aktiviteter, så kan hotellet byder på lækker barbecue, på udendørs terrasse eller stor fest indenfor med plads til op til 350 personer.

Faciliteter

Med nye og inspirerende konference faciliteter, vil vi altid have mulighed for arrangere lige netop det event, som I ønsker jer. Er I mange eller få, kan hotellet tilbyde de bedste faciliteter:

Eksempler

– Moderne og nyistandsat hotel
– Rig mulighed for store og små konference lokaler. (Alt fra 12 mennesker til 550)
– Stor terrasse, samt gårdhave til at udfolde sig
– Poolbord i lobbyen
– Mulighed for både inderdørs og udendørs aktiviteter
– Restaurant & bar
– Spa & wellness & Fitness

På dette billede ser man 3 små billeder af nogle af de faciliter & lokaler First hotel Copenhagen kan tilbyde

Naturen

Hotellet ligger ved vandet i Sydhavnen og har hermed direkte adgang til det åbne hav. De indre kanaler og havnearealer med meget stille vand er optimale til en masse vandaktiviteter, med gummibådssejlads, kajakker og RIB båds sejlads.

Eksempler

– Tæt på vand (Rig mulighed for team building som involvere vand)
– Tæt på natur og parker i form af både valbyparken og sydhavnstippen
-Udsigt til fiskeri havnen og køge bugt
– Tæt ved idrætspark med mulighed for evt. samarbejde.

Her ses et billede af Trinity Hotels flotte og nymoderne bygninger