Scandic Sluseholmen

Hvad kan de tilbyde?

I København arbejder vi tæt sammen med Scandic Sluseholmen, hvilket vi er glade for. Dette hotel byder på et fremragende bynært konferencehotel, men er også  placeret op ad fantastisk natur. Denne kombination gør Hotel Scandic Sluseholmen til et fremragende valg, når I skal finde den rette lokation til jeres næste arrangement.

Faciliteter

Hotel Scandic Sluseholmen er et moderne og indbydende hotel, der tilbyder mange gode faciliteter. I det følgende har vi samlet nogle af disse faciliteter, som kan blive aktuelle for jer, hvis I vælger at afholde jeres arrangement på Scandic Sluseholmen.

Hotellet har plads til 550 personer og tilbyder store, rummelige konference lokaler, som alle er indrettet med nyeste AV udstyr. Når I kommer i bil, er der ligeledes fri parkering ude foran hotellet. Scandic Sluseholmen tilbyder en lang række af forskellige værelser efter jeres behov. Desuden har hotellet egen restaurant og bar, som gør en dyd ud af at servere nordisk mad med årstidens bedste ingredienser. Slutligt tilbyder hotellet ligeledes spa- og fitnessafdeling.

På dette billede ser man 3 små billeder af nogle af de faciliter & lokaler First hotel Copenhagen kan tilbyde

Naturen

Hotel Scandic Sluseholmen er placeret ved vandet i Sydhavnen og har hermed direkte adgang til det åbne hav. Desuden er de indre kanaler og havnearealerne med stille vand oplagte at benytte til diverse vandaktiviteter, herunder eksempelvis gummibådssejlads, kajakker og RIB båds sejlads. Hotellet ligger ved siden af Amager Fælled og blot en kort gåtur fra Valby parken. Begge områder byder på store grønne områder, som med fordel kan benyttes til en lang række af vores teambuilding aktiviteter.

Her ses et billede af Trinity Hotels flotte og nymoderne bygninger