Hotel Koldingfjord

Adresse:

Fjordvej 154, 6000 Kolding

Telefon:

+45 7551 0000

Hotel Koldingfjord

Placeret i de smukkeste omgivelser med direkte adgang til havet

Hotel Koldingfjord ligger godt placeret i de smukkeste omgivelser med skønne grønne arealer og direkte adgang til havet. Samtidig ligger hotellet ikke langt fra motorvejsafkørslen ved Kolding Ø, hvorfor det er nemt at komme dertil.

Faciliteter

Hotel Koldingfjord tilbyder moderne og inspirerende konference faciliteter, hvilket betyder, at der er god mulighed for at skabe de perfekte rammer for jeres næste arrangement. Hotellet tilbyder service af højeste kvalitet uanset om I er en mindre eller større gruppe. Hotel Koldingfjord er en ideel mulighed, når I skal finde den rette lokation for jeres næste arrangement. I det følgende opridser vi kort de mange fordele og faciliteter, som Koldingfjord tilbyder.

Hotel Koldingfjord er ideel uanset om I er en større eller mindre gruppe af mennesker, idet hotellet rummer plads til 200. Desuden tilbyder hotellet en bred vifte af forskellige former for lokaler, herunder eksempelvis konference lokaler i forskellige størrelser. Lokalerne tilbyder desuden elektronisk udstyr mv. Hotellet er indrettet med 123 flotte og nyere værelser, hvilket er en fordel, hvis I ønsker at kombinere jeres arrangement med overnatning. Slutligt har I ligeledes mulighed for at tage en dukkert i poolen eller besøge fitnessafdelingen, hvorefter I med fordel kan nyde den lækre Café & Restaurant.

Naturen

Hotel Koldingfjord ligger placeret i den smukkeste natur, omringet af store skove, en unik udsigt samt grønne arealer og direkte adgang til fjorden. Den omkringliggende natur åbner op for mange muligheder. I kan for eksempel tage på en spændende vandretur langs vandet, udforske naturen i de omkringliggende skovområder, tage en dukkert i Kolding Fjord eller blot nyde den fantastiske udsigt. Der er rig mulighed for spændende og varierende teambuilding øvelser indendørs såvel som udendørs.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.