Sørup Herregaard

Image

Sørup Herregaard er et 4-stjernet hotel og konferencecenter, som er skønt placeret midt på Sjælland. Sørup Herregaard har rødder tilbage til 1200-tallet, hvoraf bygningerne løbende er blevet renoveret. Grundet den fordelagtige beliggenhed, den skønne natur samt de gode faciliteter indendørs, kan Sørup Herregaard tilbyde de ideelle rammer for jeres næste teambuilding arrangement.

Naturrige omgivelser

Sørup Herregaard er placeret i den skønneste natur, som både rummer sø og skov. De naturrige omgivelser åbner op for mange muligheder, hvilket samtidig betyder, at langt de fleste af vores udendørs teambuilding koncepter kan udføres her. Foruden de gode naturarealer tilbyder Sørup Herregaard ligeledes en swimmingpool, minigolf, petanque samt en skøn terrasse.

Optimale indendørs faciliteter

Sørup Herregaard råder over flere konferencelokaler, hvoraf det største har en kapacitet på 400 mennesker. Lokalerne er moderne og lyst indrettet og rummer desuden de forventede IT-faciliteter. Sørup Herregaard tilbyder ligeledes en autentisk lade med synlige træbjælker, som er ideel at benytte til den efterfølgende middag eller temafest. Hvis jeres arrangement strækker sig over flere dage, eller hvis I blot ønsker en overnatning, inden I kører hjem, er der ligeledes gode muligheder for dette. Sørup Herregaard råder over 102 værelser fordelt på en suite, 93 dobbeltværelser samt 8 familieværelser.

Her ses 4 små billeder af faciliteterne på Sørup herregård