Johanneberg

Adresse:

Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg

Telefon:

+45 2041 3560

Johanneberg-Luftfoto

Indsigt og udsigt på Johanneberg

Johanneberg er en klassisk, smuk ejendom, der ligger på Sjællands sydkyst. Her imellem Storstrømsbroen og Farøbroerne er der en storslået udsigt til Færgestrømmen, Storstrømmen og Falsters nordkyst. Alt, hvad vi gør, har til formål at give gæsterne fuld opmærksomhed. Johanneberg skal være mere end et ophold, Johanneberg skal være en oplevelse.

Møde- og konference faciliteter

Villaen indeholder fornemme stuer, en imponerende hall og et flot festlokale med et hyggeligt barområde og en åben pejs. Derudover er der en separat bygning med lounge og intimt mødelokale, en tredje bygning med køkken og stort mødelokale med synlige loftsbjælker og en unik atmosfære samt en nyere værelsesfløj med 24 dobbeltværelser, plenumområde og tilhørende grupperum. Fra den 20.000 m2 store grund og stort set alle rum i samtlige bygninger er der en ualmindelig smuk og betagende udsigt over Storstrømmen, Falsters kyst, Farøbroerne og Storstrømsbroen.

Tag en dyb indånding

Johanneberg ligger i et smukt kuperet område ved vand, strand og skov ved Bakkebølle Strand, otte kilometer fra Vordingborg. Vordingborg er kommunen med Danmarks længste kystlinje på i alt 385 kilometer. Den lange kystlinje kombineret med en storslået natur gør Vordingborg til et attraktivt område for de mange mennesker, som sætter pris på at have både oplevelser og natur lige uden for døren.

Sanser og smag

Vores forretningsfilosofi er enkel: Tilfredse gæster er vores mål. Om du er her på et kursus, til en konference eller som gæst ved en festlig begivenhed, for eksempel en konfirmation eller et bryllup, så vil vi i Johannebergs køkken samt det øvrige personale bestræbe os på at gøre dit ophold til en succes.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.