Comwell Kellers Park

Adresse:

H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop

Telefon:

+45 76 41 17 17

comwell-kellers-park-1200px-01

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel beliggende i smukke historiske omgivelser, med en betagende udsigt over Vejlefjord. Udover at hotellet har udsigt til havet, ligger det også meget tæt på vandet – hvilket giver mulighed for udfordrende vandaktiviteter. Hotellet er omgivet af idyllisk natur og store græsarealer. Comwell Kellers Park er kendt for sin elegante stil og høje standarder for service. Dette hotel, som har til huse i en elegant bygning fra begyndelsen af 1900-tallet, byder på gourmet restaurant samt guddommelig udsigt hertil.

Faciliteter

Comwell Kellers Park kan byde på en bred vifte af faciliteter, herunder 134 smukt designede dobbeltværelser, en elegant lobbybar, samt hele 20 møde- og konferencelokaler til både små og store arrangementer. Derudover har hotellet en stor konference- og festsal, med kapacitet til at rumme op til 250 personer. Dette giver mulighed for at afholde store og imponerende events og aktiviteter.

Hotellet byder også en række imponerende faciliteter til dem, der ønsker at forkæle sig selv og slappe af. Hotellets fitnesslokale giver mulighed for at holde sig i form, mens Aqua Spa-området byder på bade, saunaer, og dampbad, samt hotstone stole, og udendørs hottubs til at slappe af i. Derudover har spaen en salt-lounge, og tilbyder forskellige spa- og skønhedsbehandlinger. Spa-gæsterne kan opnå en fuldendt oplevelse af afslapning og velvære.

Teambuildings aktiviteter

World of Adventure og Comwell Kellers Park tilbyder i samarbejde en række spændende teambuildings aktiviteter, både udendørs og indendørs. Herunder Water Action aktiviteter, som giver mulighed for at udforske den smukke fjord, og skabe uforglemmelige minder sammen. Derudover er der mulighed for at deltage i sjove og udfordrende aktiviteter som Lasergame, Pipeline projekt eller Quiz adventure, som alle tager udgangspunkt i teamwork og samarbejde. Vi byder også på en række indendørs aktiviteter, herunder b.la. Chokolade Workshop, Casino spil, Murder investigation eller Domino Effekt.

Alle af disse aktiviteter er perfekte til at styrke båndene mellem kolleger, og skaber en oplevelse fyldt med sjov og spænding. Alle aktiviteterne kan tilpasses efter jeres ønsker.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.