Udendørs teambuilding

Når vi rykker teambuilding-aktiviteterne udenfor, skabes der et væld af muligheder. Der er mere plads, og vi kan derfor boltre os på et større areal og få endnu flere fede aktiviteter i spil. Teambuilding-øvelser i naturen får jer ud af jeres vante rammer, så I kan styrke sammenholdet og jeres samarbejdsevner ved at løse udfordringer på helt nye måder i smukke omgivelser.

Udnyt naturens mange muligheder

Til udendørs teambuilding er det selvfølgelig oplagt at udnytte naturens mange muligheder. I et skovområde kan forskellige poster for eksempel skjules rundt omkring, så I på et orienteringsløb løser forskellige udfordringer. Teambuilding i naturen kan være mange ting, og jeres arrangement kan selvfølgelig planlægges lige efter jeres ønsker.

Store åbne områder giver plads til at opstille baner, der kan bruges til forskellige aktiviteter. Det kan være en klassisk forhindringsbane eller blot forskellige poster fordelt på et stort område, så I kan blive udfordret både fysisk, kreativt og fagligt undervejs.

Skal jeres teambuilding foregå i Silkeborg, Vejle eller andre byer tæt ved vandet, ligger forskellige vandaktiviteter lige til højrebenet, og også indenfor denne kategori har vi et væld af forskellige udendørs teambuilding-øvelser.

Hvilken slags udendørs teambuilding passer til jer?

Udendørs teambuilding kan opbygges på adskillige måder, alt efter hvad der passer bedst til jeres virksomhed. Nogle aktiviteter har fokus på det fysiske, mens andre sætter forskellige kompetencer såsom kommunikation, vidensdeling, projektledelse og samarbejde i spil. Det er selvfølgelig muligt at kombinere flere aspekter, så I bliver udfordret på forskellig vis i løbet af dagen.

Herunder har vi samlet en række forslag til, hvilke aktiviteter der kan planlægges til jeres udendørs teambuilding.

Water Action 768 x 600
Udendørs
Teambuilding på vand
Bridge It_Cover Photos 768 x 600
Udendørs
Fælles byggeprojekter

Madlavning som outdoor teambuilding

Intet bringer folk sammen som et godt måltid mad, så det er selvfølgelig også en klassiker, når det kommer til udendørs teambuilding. Udendørs madlavning skaber en helt særlig stemning og kan planlægges på mange måder, alt efter hvad I gerne vil fokusere på.

I vores Outdoor Cooking Challenge bliver I delt ud på mindre hold. Hvert hold får udleveret båludstyr, køkkengrej og råvarer, hvorefter det er op til jer selv at sammensætte og tilberede det bedste måltid. Til sidst vil der blive givet point for alt fra smag og udseende til kreativitet og tema. Og så skal I selvfølgelig nyde de lækkerier, I har fremtryllet sammen!

Teambuilding på vand

Når vi taler om udendørs teambuilding, er vandaktiviteter ikke til at komme udenom. Uanset hvor gamle folk bliver, oplever vi gang på gang, at deltagende synes, der er noget ekstra underholdende ved vores aktiviteter, når det våde element inddrages.

En af vores mest populære aktiviteter til teambuilding på vand er vores gummibådsregatta, hvor I inddeles i hold og udfordres på jeres mundtlige kommunikation. I løbet af øvelsen skal I sammen navigere gummibåden, samtidig med at I modtager instruktioner fra kaptajnen på land. Det er både udfordrende og enormt underholdende!

I kan også fjerne al konkurrence og i stedet tage på teambuilding i kajak. Her er samværet og den smukke natur i fokus, når I glider gennem vandet, uanset om I befinder jer i en å, en sø eller en fjord.

Vi kan også arrangere et Water Action-event, hvor der er mulighed for at kombinere lige netop de vandaktiviteter, I gerne vil prøve kræfter med. Med muligheder som kajak, gummibåd, paddleboard og meget mere, har vi noget for enhver smag. Med et sammensat event behøver I ikke vælge, men kan nå hele vejen rundt i løbet af jeres teambuilding.

Sjove byggeprojekter

Hvis I vil styrke medarbejdernes samarbejdsevner, er det altid en god idé med et byggeprojekt. Her er der nemlig brug for, at alle bidrager, med hvad de hver især kan – samtidig med at I lytter til hinandens idéer, så holdet sammen kommer frem til de bedste løsninger.

Det er sådan set ikke så vigtigt, hvad I skal bygge. Selvom det lyder som en kliché, er det nemlig vejen derhen, der virkelig giver jer noget. I vores Pipeline Project bliver I delt ind i mindre hold, men skal stadig arbejde sammen mod et fælles mål. Denne aktivitet tydeliggør, hvor vigtigt hvert led i en kæde er, hvis man vil lykkes, og den er oplagt, hvis I vil skabe en fælles succesoplevelse, som bagefter kan tages med hjem i jeres daglige arbejde.

Vores Bridge It-aktivitet kan noget af det samme. Her skal I bogstavelig talt bygge bro mellem eksempelvis forskellige afdelinger i virksomheden. For at få bygget en funktionel bro er det vigtigt, at de forskellige hold deler deres viden, da nogle hold vil have informationer, der er relevante for andre.

Sport

Uanset om I til dagligt har et fysisk eller stillesiddende arbejde, kan det være sjovt og anderledes at komme ud og afprøve nye sportsgrene til udendørs teambuilding. Oplev naturen på en ny måde fra en mountainbike eller få fart over feltet med en actionpræget konkurrence på ATV.

I kan også konkurrere i eksempelvis laser lerdueskydning eller bueskydning. Her er det nok de færreste, der har erfaring, men det skaber kun en endnu sjovere oplevelse, da I nærmest får lov til at lege – noget de fleste voksne får alt for få muligheder for! Det er desuden knap så actionpræget og fysisk krævende som en dag på mountainbike. Dermed er det mere inkluderende, hvis I er en stor og varieret medarbejdergruppe.

Svært at vælge? Lad os komme med forslag til jeres udendørs teambuilding

Hvis ingen af de ovenstående forslag og kategorier falder i jeres smag, er der heldigvis masser af andre muligheder, hvis I vil på udendørs teambuilding. I kan for eksempel vælge et bestemt tema, som aktiviteterne bliver bygget op omkring. I kan også blive udfordret i forskellige quizzer og hjernevridere, som sætter de små grå på arbejde, mens I nyder naturen. Uanset hvad I er til, er der rig mulighed for at få arrangeret en perfekt dag med teambuilding i det fri.

I kan også se nærmere på mulighederne for kreativ teambuilding eller teambuilding indenfor. Hvis I allerede ved, at det helst skal foregå i en bestemt landsdel, kan I gå direkte til siderne for:

Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding for virksomheder i alle størrelser og brancher. Så uanset om I er mest til indendørs eller udendørs teambuilding, vi kan helt sikkert også give jer en uforglemmelig dag, der styrker sammenholdet og giver jer masser erfaringer og redskaber, I efterfølgende kan tage med hjem på arbejdspladsen.

ATV_Cover Photos 768 x 600@1x
Udendørs
Sportslig teambuilding
Pipeline Project 768 x 600
Udendørs
Fælles byggeprojekter
Gummibådsregatta 768 x 600
Udendørs
Teambuilding på vand

Få et uforpligtende tilbud på udendørs teambuilding

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis I tror, at udendørs teambuilding er noget for jer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så I har noget at tage udgangspunkt i.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud