Udendørs Teambuilding

Udendørs teambuilding

Når vi rykker teambuilding-aktiviteterne udenfor, skabes der et væld af muligheder. Der er mere plads, og vi kan derfor brede os på større arealer og få endnu flere fede aktiviteter i spil. Teambuilding i naturen får jer ud af de vante rammer, så I kan styrke sammenholdet og jeres samarbejdsevner ved at løse udfordringer på helt nye måder.

Udnyt naturens mange muligheder

Til udendørs teambuilding er det selvfølgelig oplagt at udnytte naturens mange muligheder. I et skovområde kan forskellige poster skjules rundt omkring, så I skal på en slags orienteringsløb kombineret med forskellige udfordringer. Skal jeres teambuilding foregå i Silkeborg, Vejle eller andre byer tæt ved vandet, ligger forskellige vandaktiviteter lige til højrebenet.

Store åbne områder giver plads til at opstille baner, der kan indeholde forskellige aktiviteter. Det kan være en klassisk forhindringsbane eller blot forskellige poster fordelt på et stort område, så I kan blive udfordret både fysisk, kreativt og fagligt undervejs.

Hvilken slags udendørs teambuilding passer til jer?

Udendørs teambuilding kan opbygges på adskillige måder, alt efter hvad der passer bedst til jeres virksomhed. Nogle aktiviteter har fokus på det fysiske, mens andre sætter forskellige kompetencer såsom kommunikation, vidensdeling, projektledelse og samarbejde i spil. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere flere aspekter, så I bliver udfordret på forskellig vis i løbet af jeres udendørs teambuilding-dag.

Herunder har vi samlet nogle forslag til, hvilke aktiviteter der kan planlægges til udendørs teambuilding.

WaterAction-09
Udendørs
Teambuilding på vand
Bridge-It-(6)
Udendørs
Fælles byggeprojekter
Sustainable-Pursuit-Game-01
Udendørs
Temabaseret teambuilding

Madlavning

Intet bringer folk sammen som et godt måltid mad, så det er selvfølgelig også en klassiker, når det kommer til teambuilding. Udendørs madlavning skaber en helt særlig stemning og kan planlægges på mange måder, alt efter hvad I vil fokusere på. I vores Outdoor Cooking Challenge bliver I delt ud på mindre hold. Hvert hold får udleveret båludstyr, køkkengrej og råvarer, hvorefter det er op til jer selv at sammensætte og tilberede det bedste måltid. Til sidst vil der blive givet point for alt fra smag og udseende til kreativitet og tema. Og så skal I selvfølgelig nyde de lækkerier, I har fremtryllet.

Teambuilding på vand

Når vi taler om udendørs teambuilding, er vandaktiviteter ikke til at komme udenom. Uanset hvor gamle vi bliver, er der altså bare noget ekstra underholdende ved aktiviteter, når det våde element inddrages. En af vores mest populære aktiviteter til teambuilding på vand er vores gummibådsregatta, hvor I inddeles i hold og udfordres på jeres mundtlige kommunikation. Gennem øvelsen skal I sammen navigere gummibåden, samtidig med at I modtager instruktioner fra kaptajnen på land. I kan også fjerne al konkurrence og i stedet tage på teambuilding i kajak. Her er samværet og den smukke natur i fokus, når I glider gennem vandet, uanset om I befinder jer i en å, en sø eller en fjord. Vi kan også arrangere et Water Action event, hvor der er mulighed for at kombinere lige netop de vandaktiviteter, I gerne vil prøve kræfter med. Kajak, gummibåd, paddleboard og meget mere. Med et sammensat event behøver I ikke vælge, men kan nå hele vejen rundt i løbet af dagen.

Sjove byggeprojekter

Hvis I vil styrke medarbejdernes samarbejdsevner, er det altid en god idé med et byggeprojekt. Her er der nemlig brug for, at alle bidrager, med hvad de hver især kan – samtidig med at I lytter til hinandens idéer, så holdet sammen kommer frem til de bedste løsninger. Det er sådan set ikke så vigtigt, hvad I skal bygge. Selvom det lyder som den største kliché, er det nemlig vejen derhen, der virkelig giver jer noget. I vores Pipeline Project bliver I delt ind i mindre hold, men skal stadig arbejde sammen mod det fælles mål. Denne aktivitet tydeliggør, hvor vigtigt hvert led i en kæde er, hvis man vil lykkes, og den er oplagt, hvis I vil skabe en fælles succesoplevelse, som kan tages med hjem i jeres daglige arbejde bagefter. Vores Bridge It-aktivitet kan noget af det samme. Her skal I bogstavelig talt bygge bro mellem eksempelvis forskellige afdelinger i virksomheden. For at få bygget en funktionel bro er det vigtigt, at de forskellige hold deler deres viden, da nogle hold vil have informationer, der er relevante for andre.

Sport

Uanset om I til dagligt har et fysisk eller stillesiddende arbejde, kan det være sjovt og anderledes at komme ud og afprøve nye sportsgrene til udendørs teambuilding. Oplev naturen på en ny måde fra en mountainbike eller få fart over feltet med en actionpræget konkurrence på ATV. I kan også konkurrere i eksempelvis laser lerdueskydning eller bueskydning. Her er det nok de færreste, der har erfaring, men det skaber kun en endnu sjovere oplevelse. Det er også knap så actionpræget og fysisk krævende som en dag på mountainbike, så det er mere inkluderende, hvis I er en stor og varieret medarbejdergruppe.

Svært at vælge? Lad os komme med forslag til jeres udendørs teambuilding

Hvis ingen af de ovenstående kategorier falder i jeres smag, er der heldigvis masser af andre muligheder, hvis I vil på udendørs teambuilding. I kan for eksempel vælge et bestemt tema, som aktiviteterne bliver bygget op omkring. I kan også blive udfordret i forskellige quizzer og hjernevridere, som sætter de små grå på arbejde, mens I nyder naturen. Uanset hvad I er til, er der rig mulighed for at få arrangeret en perfekt dag med teambuilding i det fri.

I kan også se nærmere på mulighederne for kreativ teambuilding eller teambuilding indenfor. Hvis I allerede ved, I skal være i et bestemt område, kan I gå direkte til siderne for:

Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding for virksomheder i alle størrelser og brancher, så vi kan helt sikkert også give jer en uforglemmelig dag, der styrker sammenholdet og giver jer redskaber, I kan tage med hjem på arbejdspladsen efterfølgende.

ATV-Grand-Prix-03
Udendørs
Sportslig teambuilding
Pipeline-Project-01
Udendørs
Fælles byggeprojekter
Gummibådsregatta-02
Udendørs
Teambuilding på vand

Få et uforpligtende tilbud på udendørs teambuilding

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis I tror, at udendørs teambuilding er noget for jer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så I har noget at tage udgangspunkt i.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud


World of Adventure A/S | Est. 1992