Nyborg Strand

Adresse:

Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Telefon:

+45 6531 3131

nyborg-strand-66_1200

Nyborg Strand ”Hele Danmarks mødested”

Nyborg Strand er med sine 422 værelser og mere end 30 møde – og konferencelokaler, blandt Danmarks største Hotel og konferencecentre. De har en lang og stolt historie som et mødested både for nationale, og internationale virksomheder i alle størrelser. I mere end 120 år er de kendt som ”Hele Danmarks Mødested” og de byder jer velkommen til bryllupper, konfirmationer, runde mærkedage, miniferier, weekendophold og restaurantbesøg – hvis det er det man er til.

Natur

Hotel Nyborg Strand ligger placeret midt i naturen og har den perfekte kombination af hav, skov og strand. Nyborg Strand er kendt også for sin bløde sandstrand og de blå bølger der bryder mod kysten. Bagved stranden strækker en skov sig ud. Som giver skygge og ly for vinden. Der er ingen tvivl om, at dette hotel vil være det perfekte sted for naturelskere og dem der ønsker at opleve udendørs teambuilding og teamaktiviteter.

Udendørs teambuildings muligheder

Teambuilding i naturen kan være mange ting, og jeres arrangement kan selvfølgelig planlægges lige efter jeres ønsker. Teambuilding og udendørs aktiviteter går hånd i hånd og kan være en fantastisk måde at styrke samarbejdet og opbygge tillid mellem teammedlemmerne. På Nyborg Strand kan man opleve adrenalin og action med vandaktiviteter som vi tilbyder.

World of Adventures vandaktiviteter som Gummibådsregatta, Hope2Float og Water action kræver kreativitet, teamwork og kommunikation, da man er afhængig af hinandens indsats for at nå i mål.

For dem der ikke vil blive våde, har vi andre muligheder for teambuildings aktiviteter. Den lange og brede strandstribe giver adgang til en række andre udendørsaktiviteter. Raket Mission, Pipeline Projekt, Outdoor Escape Game, eller Quiz Adventure kan være noget for jer der gerne vil sætte fokus i samarbejdet, konkurrencen og kommunikationen mellem deltagerne.

Udendørs aktiviteter som disse giver ikke kun mulighed for at opbygge teamånd og tillid, men de giver også en mulighed for at nyde naturen, at genoplade din energi og have det sjovt sammen med kollegerne.

Indendørs teambuildings muligheder

Vi ved alle at vejret i vores dejlig land ikke altid er egnet til aktiviteter udenfor, og til disse dage har World of Adventure også indendørs aktiviteter. B.la. har vi vores VR Murder Game, The Domino Effect, Murder Investigation, Udover det har vi også madlavningskoncepter i form af Den Store Kagedyst og Chokolade Workshop – arrangementer der kræver samarbejde, kommunikation, fokus, strategi, kreativitet og konkurrence. Disse aktiviteter er gode til at bringe kollegerne sammen, og skabe dybere forståelse for hinanden.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.