Borre Knob

Adresse:

Søborgvej 20, 7130 Juelsminde

Telefon:

(+45) 7568 3099

borre_knob_nature_6_0

Kursus og konferencecenter beliggende i smuk natur omringet af det skønneste hav – med fantastiske muligheder for Teambuilding

På Borre Knob emmer der af hygge og her er nærmest en hjemlig atmosfære, som i den grad lægger op til skønne fester og firma arrangementer så som kurser, konferencer og firmafester.

Teambuilding

Stedet indbyder til Teambuilding – med adgang til fantastisk natur og med den fleksibilitet stedet byder, har Barre Knob alle faciliteter.

Vi hjælper gerne med at formidle kontakten

Vi har i mange år arrangeret sjove og udfordrende teambuilding aktiviteter for virksomheder, ofte i samarbejde med WORLD OF ADVENTURE, der gennem 31 år har specialiseret sig i at arrangere teambuilding, ud fra kundens specifikke behov.

Kursussted i naturskønne omgivelser i Østjylland

Borre Knob er et af de mest populære kursussteder i Østjylland og ligger i fantastiske omgivelser, og med kort afstand til både Vejle og Horsens.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.