Marienlyst StrandhotelMarienlyst Strandhotel er det ideelle hotel til jeres næste arrangement, hvis I ønsker at kombinere spændende teambuilding med en unik oplevelse hvad angår placering, indretning og service. Marienlyst Strandhotel blev grundlagt i 1861 og har sidenhen gennemgået løbende renovering, således at Stranhotellet i dag fremtræder moderne og luksuriøst.

konference teambuilding marienlyst

Møde- og konference faciliteter

Marienlyst Strandhotel tilbyder nogle af landets største og mest spektakulære konferencefaciliteter. I har mulighed for at inddrage både konferenceafdelingen, restauranterne såvel som den store, indbydende Marienlyst Salen. Det betyder, at der er gode muligheder for at skabe en varieret konferenceoplevelse på det smukke, historiske hotel. Marienlyst Strandhotel tilbyder en konferenceafdeling, hvor I har adgang til 19 spændende konference- og mødelokaler, som er moderne og lyst indrettet. Alle lokaler er udstyret med nyeste IT- og AV udstyr, hvilket sikrer jer de bedste forhold. Mange af lokalerne har desuden privat terrasse eller direkte udgang til stranden og Øresund.

konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel har en unik placering og ligger lige ned til Øresund. Marienlyst Strandhold tilbyder de bedste forhold til at designe spændende teambuilding aktiviteter, hvilket udgøres af placeringen ned til strand og hav, det spændende nærområde samt de unikke indendørs faciliteter. Det er oplagt at benytte havet til udfordrende teambuilding aktiviteter såsom vores koncepter Hope2Float, Water Action eller sejlads. Der er ligeledes gode muligheder for at benytte stranden såvel som de nærliggende grønne arealer og byen til vores andre udendørs øvelser, som har til formål at styrke samarbejdet. Eksempler på nogle af vores koncepter, som vil egne sig særligt godt er Adventureløb og Bueskydning. Grundet den fordelagtige indretning og de gode lokaler, kan stort set alle vores indendørs koncepter afholdes på Marienlyst Strandhotel. Klik på knappen herunder for at se de resterende teambuilding aktiviteter.

Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S