Marienlyst Strandhotel

Mødefaciliteter

I konferenceafdelingen, et særligt område af hotellet, har I adgang til 19 spændende konference- og mødelokaler med masser af naturligt dagslys. Mange har tilmed privat terrasse eller direkte udgang til stranden og Øresund. Alt er smagfuldt indrettet i moderne strandhotelstil, og vores AV-PC pakke er altid er inkluderet i jeres møde- eller konferencepakke.
konference teambuilding marienlyst

Konferencer

Marienlyst Strandhotel tilbyder nogle af landets største og mest spektakulære konferencefaciliteter. Du har mulighed for at inddrage både konferenceafdelingen, deres restauranter såvel som den store indbydende Marienlyst Salen og dermed skabe en varieret konference oplevelse på det smukke historiske hotel.
Besøg deres hjemmeside: www.Marienlyst.dk/
konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel ligger med Øresund lige udenfor døren. Med både strand og hav til rådighed til spændende ak Med både stranden og havet til rådighed samt de mange lækre indendørs faciliteter, og et spændende nærområde stiller Marienlyst Strandhotel alle de bedste forhold til at designe spændende teambuilding aktiviteter.
Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud


"Vi har igennem de sidste 25 år skabt over 4.500 vellykkede arrangementer. Vi sætter en ære i at skabe smil, glæde og resultater ved hvert eneste arrangement, stort som småt."

World of Adventure A/S