Marienlyst Strandhotel

Mødefaciliteter

I konferenceafdelingen, som er et særligt område af hotellet, har I adgang til 19 spændende konference- og mødelokaler, som byder på et naturligt dagslys. Mange af disse lokaler har privat terrasse eller direkte udgang til stranden og Øresund. Alt er smagfuldt indrettet i moderne strandhotelstil, og vores AV-PC pakke er altid inkluderet i jeres møde- eller konferencepakke.

konference teambuilding marienlyst

Konferencer

Marienlyst Strandhotel tilbyder nogle af landets største og mest spektakulære konferencefaciliteter. Du har mulighed for at inddrage både konferenceafdelingen, restauranterne såvel som den store, indbydende Marienlyst Salen. Det betyder, at der er gode muligheder for at skabe en varieret konferenceoplevelse på det smukke, historiske hotel.

konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel har en unik placering og ligger lige ned til Øresund. Marienlyst Strandhold tilbyder de bedste forhold til at designe spændende teambuilding aktiviteter, hvilket udgøres af placeringen ned til strand og hav, det spændende nærområde samt de unikke indendørs faciliteter.

Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud


"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S