Saml din arbejdsplads med en firmasommerfest

Alle arbejdspladser fortjener at holde en årlig sommerfest! Det gælder både private virksomheder, offentlige instanser, foreninger og klubber og alle andre arbejdspladser, hvor man ønsker at gøre noget særligt for medarbejderne.

Ønsker man at gøre det, er det oplagt at afholde en firmasommerfest. Det er kort sagt en fest, der bliver holdt om sommeren, hvilket betyder at de ofte afholdes under åben himmel eller i telte, alt efter hvad vejret tillader. Sommerfester for alle slags private firmaer og andre arbejdspladser kan dog sagtens afholdes indendørs, hvis man ønsker det.

Når du samarbejder med World of Adventure om at planlægge jeres næste firmafest, kommer vi gerne med tips og idéer til temaer, aktiviteter, menuer og drinks til sommerfest. Herefter er det op til dig eller festudvalget at bestemme, hvilke forslag der kan bruges, og hvilke specifikke sommerfestaktiviteter, I ønsker, der skal være.

Overvej en gennemført sommerfest med tema

Vi har med stor succes afholdt mange sommerfester både med og uden tema. Sammenhængende arrangementer, der har et bestemt sommerfesttema, er dog specielt populære, da disse fester er helt særlige. Specielle udklædninger, rekvisitter, bordpynt og begivenheder, der alle kredser om samme tema, hjælper nemlig deltagerne med at huske festen for altid.

En sommerfest kan næsten afholdes hvor som helst, og vi hjælper gerne dig og din virksomhed med at finde den perfekte lokation, ligesom vi også kommer med temaidéer til sommerfesten. Andre forslag til sommerfest, vi kan være behjælpelige med, kan være valg af menu, valg af pynt og ikke mindst forslag til underholdning.

Underholdning til sommerfest kan antage mange former, men da vi som firma har specialiseret os i teamudvikling, kan vi let inspirere og vejlede jer om forskellige teambuildingaktiviteter og -lege, der kan passe til jeres sommerfest og selvfølgelig jeres arbejdsplads.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med at holde et brag af en fest, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Konkrete idéer til sommerfest i din virksomhed

Når vi finder på idéer til sommerfester, tænker vi gerne ud af boksen. Vi overvejer samtidig, hvad din virksomhed er for en størrelse, og hvad vi tror, der vil passe godt til de personlighedstyper, der er ansat i virksomheden.

Nogle få konkrete idéer til sommerfester, der kan afholdes, er f.eks.:

 • En udendørs fest med masser festivalstemning i form af festtelte og sjove aktiviteter.
 • En teambuildingdag med sjove selskabslege samt givende teambuildingøvelser, der fremmer kommunikation og samarbejde.
 • En formel fest i smukt dekorerede lokaler med lækker menu med drinks, musik og dans samt mulighed for overnatning.
 • En teamdag med tipifest , hvor der bliver lavet mad over bål, og I kan fornøje jer med underholdende tema-teambuildingaktiviteter.

Hos WOA går vi op i, at ingen events er fuldkommen ens, og at hver eneste teambuilding- eller festdag er skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Der skal være styr på både det store billede og de små detaljer

Et af succeskriterierne for at kunne afholde en vellykket sommerfest for dit firma eller arbejdsplads er, at der er styr på både de store og de små ting.

Der skal blandt andet være styr på:

 • oppyntning, herunder bordpynt og dekorationer
 • festlege og aktiviteter
 • underholdning
 • festmenu
 • sommerlige drinks
 • parkeringsforhold
 • offentlig transport
 • eventuelle overnatningsmuligheder

Vi kan hjælpe med alt fra det praktiske til det sjove og det, der ligger derimellem. Vi hjælper også gerne, når det gælder valg af menu, og hvorvidt maden skal bestilles udefra, om i skal spise på restaurant, eller om I selv skal være med til at lave den, som en ryste-sammen-aktivitet.

Hvis festen skal foregå udendørs, er et oplagt valg grillmad. Det kræver blot et bål/ildsted eller en grill, og det er let at servere lækre, kolde salater og sideretter samt varme flutes til. Alternativt kan I vælge at leje nogle spændende madboder, hvor I kan købe forskellige retter. I kan selvfølgelig også bestille mad udefra, som blot skal varmes. Der er masser muligheder, vi kan guide jer gennem.

Hvis du mangler gode tips til sommerfest, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan også bruge vores kontaktformular. Så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Sammen med dig og medarbejdere i jeres festudvalg eller HR-afdeling finder vi frem til, præcis hvordan den perfekte sommerfest ser ud for jer.

Hvem er vi?

World of Adventure er et alsidigt bureau, som arrangerer og afholder en lang række forskellige events. Da vi er et full-service fest- og eventbureau, er vi det oplagte valg, hvis du og din arbejdsplads mangler en god samarbejdspartner, som kan hjælpe jer med afholdelse af teambuilding-dage, firmasommerfester og events med musik og standupcomedy.

Vi er et eventbureau med base i flere byer. Vi er repræsenteret i Jylland såvel som på Fyn og Sjælland. Vores hovedkontor ligger i Kolding, og vi har også afdelinger i Aarhus, Odense og København.

Vi samarbejder med en lang række virksomheder inden for underholdnings- og ernæringsbranchen og andre relevante instanser.

Ring eller skriv til os i dag, hvis du gerne vil vide mere om sommerfester for bl.a. firmaer. Vi lytter til dine ønsker og krav, og vi gør vores bedste for at arrangere og afholde en sommerfest, som du og dine kolleger med et spil på læben vil tænke tilbage på de næste mange år.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor afholde en firmasommerfest?

Det er en god idé at afholde en firmasommerfest, fordi det daglige hierarki hurtigt bliver opblødt, så alle lettere kan snakke med hinanden. På den måde kan den øverste leder i firmaet naturligt komme til at tale med alt fra rengøringspersonalet til sin nærmeste underordnede. Firmasommerfester kan altså være med til at ryste medarbejderne sammen i uformelle rammer. De skaber gode sociale relationer, hvilket kan give en bedre sammenhængskraft på arbejdspladsen og måske endda resultere i varige venskaber.

Hvem har glæde af at deltage i en firmasommerfest?

Alle ansatte i en virksomhed kan have glæde af at deltage i firmaets sommerfest, da man lærer hinanden at kende i uformelle rammer væk fra kontoret/arbejdspladsen. Der dannes altså kontakter på kryds og tværs i firmaet, så man fremover vil have nemmere ved at gå hen til kollegaer, der arbejder i en anden afdeling end en selv og bede om hjælp. Firmafester er rigtig gode til at nedbryde kommunikationsbarrierer og fostre åben kommunikation blandt alle medarbejdere.

Hvordan kommer jeg i gang med at afholde en firmasommerfest?

Det er både spændende og omfattende at skulle arrangere en sommerfest for ens arbejdsplads. Men tager du fat i os, vi kan være behjælpelige med at afholde en sommerfest for hele virksomheden. Vi lytter naturligvis til jeres konkrete ønsker og behov og sammensætter den perfekte dag eller aften herefter. Kontakt os, så vi kan hjælpe jer i mål med sommerfesten!

Hvad kan man lave til en firmasommerfest?

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan lave til jeres næste firmasommerfest! Da mange sommerfester afholdes udenfor, er det oplagt med aktiviteter, der kræver mere plads. Det kunne f.eks. være klassiske udendørs aktiviteter som rundbold, kongespil og petanque. Hvis I mangler inspiration til, hvad I skal lave til jeres sommerfest, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi har nemlig mange års erfaring med at arrangere sommerfester både med og uden tema.

Hvordan kan WOA hjælpe dig med at arrangere en sommerfest?

Vi kan hjælpe dig og dine kolleger med alt fra at finde den perfekte lokation, at udvælge menuen, at finde på og arrangere sjove indslag eller teambuildingaktiviteter og at stå for overnatning/indkvartering. Hvis du gerne vil hyre et professionelt eventbureau til at stå for alt vedrørende dit firmas sommerfest, kan du ringe eller skrive til os i dag for at få et uforpligtende tilbud.