Haldbjerg Naturcampus

Adresse:

Kagerupvej 21, 3200 Helsinge

Telefon:

61 12 28 12

_S0Q0686

Utraditionelle faciliteter

Faciliteterne er utraditionelle for konferencesteder – her afholdes møder og selskaber i hyggelige og rummelige bålhytter eller tipier – og shelters kan bruges som mindre mødelokaler. Møder kan afholdes med skærm, WiFi og flip overs som vanligt, og I kan træde udenfor og have teambuilding aktiviteter; klatring i vores gamle egetræer, lave gourmet mad sammen over bålet eller et væld af andre aktiviteter.

En særlig oplevelse

På Haldbjerg Naturcampus giver du dit team eller din familie en helt særlig oplevelse. Haldbjerg Naturcampus er beliggende ved Gribskov, blot 30 min. fra Rådhuspladsen. Forplejning og service er i top, og vi bruger helst lokalt producerede og så vidt muligt økologiske råvarer og produkter.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.