Dallund Slot

Adresse:

Dallundvej 63, 5471 Søndersø

Telefon:

+45 4412 3843

DallundSlot-01

I har hele slottet for jer selv!

Dallund slot befinder sig i naturskønne og idylliske omgivelser på Nordfyn, blot 20 minutter fra Odense centrum og til afkørsel fra motorvej over Fyn. Uanset om I skal holde et møde, konference, jubilæum eller et andet firmaarrangement, kan Dallund Slot arrangere det for jer.

Mødelokaler og faciliteter

Dallund Slot råder over 5 forskellige lokalemuligheder, men når I holder et møde eller konference her, så har I hele slottet for jer selv. Desuden har I også rig mulighed for at benytte de store udearealer i pauserne, såfremt vejret tillader det. Det gælder både park, sø og skov. Der er wifi og AV-udstyr til rådighed.

Forplejning til mødet

En møde- og konferencedag kan være lang at komme igennem, men på Dallund Slot har I mulighed for at få et anderledes afbræk. Og derfor kan det være en fordel, at tilføje en ekstra dimension til dagen – enten som en del af mødet eller som fortjeneste på arbejdsdagens succes. Der er mange forskellige muligheder, bl.a.:

  • Besøg Dallund slots hyggelige vinkælder med forskellige tastings
  • Hygge ved det overdækkede bålsted
  • Badning i søen med efterfølgende besøg i den udendørs sauna
  • Sejlads på tømmerflåder, paddle boards eller i robåd
  • Bueskydning, lerdueskydning etc.

Overnatning & parkering

Hos Dallund Slot tilbyder de 24 skønne værelser – alle med eget bad og toilet, hvor du og dine deltagere kan søge til køjs, når dagsprogrammet har nået sin ende. Derudover tilbydes mulighed for gratis parkering på slottets egen parkeringsplads. Her er 2 clever – el-ladestationer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Dallund Slot

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.