Teambuilding ud over Danmarks grænser

Opdag en verden af eventyr og storslåede rejser

Når teambuilding-oplevelsen skal være ud over det sædvanlige, skræddersyer vi oplevelsesrejsen. 

Teambuilding i udlandet

At komme ud af de vante omgivelser kan give fornyet energi og udvikle teamet. Udlandsture med kollegerne giver rig mulighed for at styrke de indbyrdes relationer, fordybe sig i nye strategier eller mål og ikke mindst give medarbejderne nogle fantastiske oplevelser.

Vi skræddersyr firmarejsen efter jeres ønsker og budget – vores erfarne koordinatorer sidder klar til at hjælpe jer med alt fra idégenerering til planlægningen der realiserer jeres drømmerejse.

På selve rejsen er I i trygt selskab med vores intruktører der tager sig af alt det praktiske på turen og afvikler eventuelle teambuilding aktiviteter. Vores mangeårige erfaring betyder, at I som virksomhed trygt kan overlade hele processen til os og koncentrere jer om det vigtigste – at få en fantastisk oplevelse med jeres kolleger.

Find inspiration

Vi har gennem tiden afviklet en lang række spændende  firmarejser i udlandet med fokus på alt fra action og overlevelse til afslapning og wellness. Vi har tidligere skræddersyet firmarejser til blandt Letland, Skotland, Finland, Spanien, USA og mange flere.

Herunder har vi samlet en række cases fra forskellige firmarejser som I kan finde inspiration fra. Tjek dem ud nedenfor.

Bliv inspireret

Firmarejser-Sverige-01
En 4-dages oplevelsestur for 70 medarbejdere fra Exerp, der kombinerede storby og vildmark i Sverige. Udover at vi arrangerede alt det praktiske omkring turen, var vi leverandør af teambuilding aktiviteter, instruktører og guider.

Bedste teambuilding tur

Samarbejdet med World of Adventure og turen bar præg af struktureret planlægning med tilstrækkelige kompetente og tilgængelige ressourcer hele vejen. Vi har fået utrolig god feedback fra de ansatte omkring turen og flere har udtalt, at det er den bedste teambuilding vi har været på – so far – og vi har ellers tidligere både stået på ski i Frankrig, besøgt vores kontor i USA og været hos Technogym i Italien.

Charlotte Bering
HR Manager hos Exerp