»
»
Belbin Teamrolle-analyse & Workshop

Belbin Teamrolle-analyse & Workshop

Lokation
Hele landet
Antal
Min. 8 deltagere
Varighed
Fra 3 timer

Spillet hvor kommunikation og teamwork skal gå op i en højere enhed

Workshoppen danner grobund for en øget forståelse for hvordan teamets medlemmer, hver for sig og sammen, kan bidrage til arbejdsprocessen og resultatet med fokus på arbejde med Belbins teamroller. Workshoppen består af en kombination af undervisning, øvelser, faciliterede samtaler samt kortlægning af deltagernes teamroller.

På kurset anvender vi Meridith Belbin teamrolleanalyse, som er en af de mest anerkendte undersøgelser omkring sammensætning af teams og teamroller. Et værktøj til sammensætning af teams, der fortæller, hvorfor verdens 11 bedste fodboldspillere ikke udgør verdens bedste fodboldhold.

Ved hjælp af Belbins teamrolleanalyse bliver det muligt at lave en 360 graders analyse af teamet, hvor alle teamets medlemmer plottes ind. Her vil det fremgå om alle typer er repræsenteret, eller om der mangler bestemte typer for at løse en given opgave. Gennem analysen vil det fremgå, hvem det vil være fordelagtigt at sætte i projekter, afdelinger eller lederteams sammen.

Forud for workshoppen udfylder deltagerne et spørgeskema om sig selv, samt 4-10 spørgeskemaer som skal udfyldes af kolleger. Ud fra analysen udarbejdes en rapport, der beskriver hvilken teamrolle, det enkelte teammedlem føler sig mest hjemme i, og hvilke teamroller den enkelte bør danne team sammen med for at få optimalt udbytte af sine egne stærke sider.

Det enkelte teammedlem vil opnå en forståelse for, hvorfor han eller hun fungerer bedre sammen med nogle personer og slet ikke kan få det til at fungere med andre, da personen får et værktøj til at se på sig selv og til at vurdere sine omgivelser.

Analysen beskæftiger sig ikke med den underlæggende psykologi, men kun med hvilke teamroller man har. Den er derfor let tilgængelig og forståelig for alle.

Pris
Kontakt os for tilbud på tlf. +45 70 27 14 27

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud

Stor succes og kan klart anbefales

Vi har benyttet os af World of Adventure ad to omgange og aktiviteten med at bygge en båd og få den til flyde og konkurrere mod hinanden var et hit. Arrangementet var begge gange en stor succes og det kan klart anbefales til andre.

Camilla Udbjørg Pedersen
Jordbrugsteknolog hos Møllerløkkegaard A/S