»
»
Teamdag med Læring

Teamdag med Læring

Lokation
Hele landet
Antal
Min. 8 deltagere
Varighed
Fra 3 timer

En refleksiv læringsproces

De grundlæggende emner for en teamdag kan være alt fra empowerment, kommunikation, ansvar, kreativitet, samarbejde, win/win, vidensdeling, tillid og værdier, til accept af forskelligheder, åbenhed og fælles mål. En teamdag er ideel for jer, der gerne vil styrke samarbejdet og sætte fokus på specifikke og vigtige områder indenfor jeres virksomhed.

I samarbejde med en af vores konsulenter fastlægges det, hvilke emner I ønsker at bearbejde. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov udarbejdes kursets drejebog. Teamdagen bygges herefter op omkring forskellige samarbejdsøvelser og opgaver, som er i relation til jeres ønskede emner. For at sikre at de aktive teams styrkes og udvikles, kombineres aktiviteterne med en refleksionsproces. En af vores professionelle instruktører faciliteter processen og sikrer derved, at teamet får fastholdt læringspunkterne. Teamdagen starter med mindre opgaver, hvor budskaberne er klare og tydelige. I løbet af dagen bygges der langsomt op til mere komplekse opgaver og læring. Det er teamets opgave at bruge hinandens evner bedst muligt gennem en fornuftig rollefordeling.

Kurset foregår udendørs med naturen som kulisse. Det er altid vigtigt, at teambuilding og læring sker i et trygt og sikkert miljø. Derfor tager valget af de enkelte aktiviteter altid udgangspunkt i deltagernes temperament, sammensætning og ønsker. Således sikrer vi, at alle kan være med og får en god oplevelse.

Pris
Kontakt os for tilbud på tlf. +45 70 27 14 27

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud