Hotel Christiansminde

Adresse:

Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg

Telefon:

62 21 90 00

088

Frihed midt i naturen ved skov og vand

Hotel Christiansminde er skabt for alle, der trænger til et godt sted at være, et godt sted at lære, et godt sted at feste eller et godt sted at spise. Uanset om du kommer én, to eller mange, vil du føle dig hjemme og genkende alt dét, du elsker, også selvom du aldrig har været der før.

På Christiansminde får du følelsen af frihed midt i naturen ved skov og vand, og kun et stenkast fra den hyggelige by.

Møde og konferencer

Med fuldstændig fred og ro i de skønneste omgivelser med masser af plads ude som inde på det dejlige Sydfyn, er rammerne sat til fordybelse og succes for jeres møde. Et møde hvor I sammen kan lade tankerne flyde frit med den smukkeste udsigt til Svendborg Sund.

Hos Hotel Christiansminde er der 98 værelser og mødelokaler i alle størrelser – op til 250 deltagere og til ethvert formål; undervisning, bestyrelsesmøder, generalforsamlinger, kundearrangementer, medarbejderseminarer, fokusgrupper, fest. Hvis der er brug for rigtigt højt til loftet, kan udendørsfaciliteterne altid tages i brug.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.