Hotel Vejlefjord

Adresse:

Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Telefon:

+45 7682 3380

Hotel-Vejlefjord-hovedbygning

Unikke faciliteter, store konferenceområder, spa og naturskønne omgivelser

Hotel Vejlefjord har eksisteret i mere end 100 år og er grundlagt på visionær vilje og drevet af faglig glæde. Hotellet rummer flotte og unikke faciliteter, store konference områder, spa faciliteter samt naturskønne omgivelser. Hotellet er nemt at komme til, hvorend I kommer fra, og det er naturligivis en fordel, at I kan kombinere jeres arrangement med en overnatning, hvis I ønsker dette.

Faciliteter

Vejlefjord byder på en række af gode faciliteter, som tilsammen kan sikre jer et gennemført arrangement. I det følgende har vi kort opridset nogle af disse faciliteter, således at I kan få en idé omkring, hvad I kan forvente af et ophold på Hotel Vejlefjord.

Det er vigtigt, at jeres arrangement afholdes i de rigtige rammer, hvilket både stiller krav til beliggenhed, faciliteter og det nærliggende område. Hotel Vejlefjord tilbyder rigtig gode faciliteter uanset om I er en gruppe bestående af mange eller få medarbejdere. Hotellet er indrettet med en bred vifte af forskellige lokaler, herunder eksempelvis konference lokaler i alle størrelser. Lokalerne tilbyder IT og AV udstyr samt fri internet. Desuden er hotellet indrettet med skønne værelser, som I med fordel kan udnytte, hvis I ønsker at kombinere jeres arrangement med en overnatning. Slutligt tilbyder Hotel Vejlefjord ligeledes skønne spa faciliteter samt egen restaurant.

Naturen

Hos World of Adventure er vi glade for samarbejdet med Hotel Vejlefjord, som vi har benyttet til mange succesfulde arrangementer. Naturen omkring hotellet er unik, fordi den både rummer store skove, grønne græsarealer og direkte adgang til havet. Vi har tidligere benyttet fjorden til aktiviteten Water Action, og det er oplagt at bruge de store græsarealer til Adventureløb eller Bueskydning. Desuden åbner naturen op for muligheden for at tage på en spændende vandretur langs vandet eller den 15 km. lange afmærkede kurvej. Hotel Vejlefjord er med sin unikke placering og skønne faciliteter et godt valg, når I skal finde lokationen til jeres næste arrangement.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.