Residens Møen

Adresse:

Langelinie 44, 4780 Stege, Møn

Telefon:

+45 70 40 48 50

residensmoenforsidebillede

Nyd naturen

Placeret i den skønne natur og med en unik historie bag sig, er Residens Møen den perfekte lokation til jeres næste event. Stedet ligger kun et stenkast fra kysten og tæt på Møns Klint. Bygningen blev opført af Frederik 4. og blev efterfølgende brugt som tugthus af samfundets mere velstående borgere, adelige samt en prinsesse. I dag fungerer Residens Møen som hotel og tilbyder smukke lokaler til firmafester, events, bryllupper og meget mere.

Lækker mad og spændende oplevelser

De serverer enestående mad i rolige, stemningsfyldte omgivelser og kan tilbyde overnatning for op til 80 gæster. Menuen bygger på lokale friske råvarer og blander traditionel mad med et moderne tvist. Skal der være plads til et frikvarter eller to i løbet af jeres event, så giver placeringen midt i den skønne natur og tæt på kysten, mulighed for mange forskellige oplevelser, teambuildings og smukke vandreture.

Oplev havet fra et paddleboard, hop i et par waders og fang en fisk eller nyd naturen på hesteryg. Er I mere interesseret i de indendørs teambuildings og aktiviteter, kan de tilbyde lokaler i mange forskellige størrelser. Både AV-udstyr, gratis Wi-Fi samt forplejninger vil være tilgængeligt.

Den perfekte lokation

Med naturens stilhed, de rolige lokaler samt udsigten ud over Bøgestrømmen og Stege bugt, kan man gå i fordybelse, slippe kreativiteten løs og nyde sit ophold. De varierende lokaler og de omkringliggende omgivelser, giver mulighed for både indendørs og udendørs teambuildings. Den smukke terrasse, gode mad og overnatningen gør at alle deltagere til et event kan slappe helt af og udnytte tiden bedst muligt. Med kun halvanden times kørsel fra København, er Residens Møen det oplagte valg til jeres næste event.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.