Comwell Roskilde

Adresse:

Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde

Telefon:

+45 46 32 31 31

comwell-roskilde-1200px

Comwell Roskilde er smukt beliggende hotel ved bredden af Roskilde Fjord, og byder på en fortryllende udsigt over det glitrende vand. Med 159 velindrettede værelser, som er smagfuldt dekoreret med moderne møbler og lyse nordiske farver, kan man nyde sit ophold til fulde. Uanset om du planlægger en forretningsrejse, en konference, eller en afslappende weekendtur, vil Comwell Rosklide være det ideelle valg. Hotellet tilbyder en hyggelig bar og nordisk restaurant med prisvindende køkkenchef. Med en perfekt beliggenhed og imponerende aktiviteter er dette hotel det perfekte valg for en uforglemmelig oplevelse.

Møde- og konference lokaler

Comwell Roskilde er et unikt konferencehotel, der tilbyder ideelle faciliteter til både små og store møder, konferencer, seminarer og udstillinger. Der er et stort udvalg af moderne og veludstyrede mødelokaler som imødekommer ethvert behov. Der er 31 fleksible møde- og konferencelokale, herunder et auditorium med plads til op til 200 personer. Beliggende i kort afstand til Roskilde by og kun 30 minutter fra København, er hotellet det perfekte valg for både lokale og internationale gæster.

Teambuilding på Comwell Roskilde

Der er en række sjove og udfordrende teambuilding aktiviteter der kan ske på Comwell Roskilde. Både indendørs og udendørs aktiviteter lidt for enhvers smag. Vi har en bred vifte af aktiviteter, der er designet til at styrke samarbejdet, opbygge tillid og skabe en sjov og positiv atmosfære blandt kolleger. Vores teambuilding aktiviteter inkluderer både fysiske udfordringer og kreative opgaver, og I er velkommen at vælge den aktivitet, der bedst passer til jeres team og formål. Uanset om det er indendørs, udendørs eller på vandet, er Comwell Roskilde det perfekte sted at styrke samarbejdet og bygge en bro mellem medarbejderne.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.