Kreativ teambuilding

I kreativ teambuilding udfordres det eksperimenterende og kreative, og de forskellige udfordringer opmuntrer jer til at udforske og sammen finde på nye og anderledes løsninger. Der er garanti for en sjov og udfordrende dag væk fra de vante arbejdsopgaver, hvor I sammen vil tænke kreativt for at komme frem til de bedste løsninger. Undervejs eller bagefter vil I opdage, at udbyttet af dagens kreative udfordringer kan bruges, når I kommer tilbage på arbejdet igen.

Giv plads til det kreative og opdag nye sider af hinanden

Et arrangement med kreativ teambuilding kan bestå af meget forskellige aktiviteter. Måske I vil tage det kreative helt bogstaveligt og skabe et maleri eller et kunstværk af genbrugsmaterialer, som kan pynte på jeres arbejdsplads efterfølgende. Det kan minde jer om en god dag og de værktøjer, I fik med derfra.

Kreativ teambuilding behøver dog ikke kun være for dem, der kan male, tegne, strikke eller lignende – langt fra. Det handler i bund og grund om at bryde de vante rammer og opgaver, så der bliver plads til at lade fantasien og kreativiteten få frit løb. Det kan flytte grænser og gøre jeres medarbejdere modigere.

Kreativ teambuilding lader jer også opdage nye sider af jeres kollegaer. Nogle viser måske en imponerende kreativitet eller hidtil ukendte gør-det-selv-evner. Det kan også være, at den stille type viser sig at være et stort konkurrencemenneske. Kort sagt er kreativ teambuilding en god måde at få løsnet op og komme ud af de faste roller, I måske er endt i på arbejdspladsen.

Forslag til kreative teambuilding-aktiviteter

Der findes som nævnt et hav af muligheder, når I vil udfordre den kreative tankegang. Nedenfor har vi oplistet nogle af de mest populære typer af aktiviteter og præsenterer eksempler på konkrete udfordringer, vi har afholdt. I er også altid velkomne til at komme med forslag og idéer, hvis I har noget bestemt, I gerne vil arbejde med. En god indendørs aktivitet, der sætter jeres samarbejde og kreativitet på prøve, er vores Domino Effect, hvor I er inddelt i små hold – for eksempel de forskellige afdelinger i virksomheden – og skal skabe en del af en kæde. Samtidig skal alle holdene samarbejde og vidensdele, så I til sidst har én lang, stærk kæde. Hvis I vil være udendørs, er Gold Rush et virkelig fedt arrangement, I med fordel kan vælge, hvis I skal have en hel dag med teambuilding. Guldgraverdysten kræver en masse forskellige kompetencer, når I skal forhandle, dyste, udtænkte strategier og meget andet for at sikre holdet sejren.
Raket Mission 768 x 600
Udendørs
Fælles byggeprojekter
Pipeline Project 768 x 600
Udendørs
Fælles byggeprojekter

Madlavning

Madlavning booster fællesskabsfølelsen og styrker både kommunikation og samarbejdsevner. Uanset om man er vant til at lave mad derhjemme eller ej, kommer alle med deres egne idéer og vaner, så gruppen bliver nødt til at lytte til hinanden for at komme frem til det bedste resultat.

En af vores mest populære madlavningsaktiviteter er Den store kagedyst, hvor I får stillet råvarer og opskrifter til rådighed, men selv bestemmer, hvor meget I vil eksperimentere. Dommerne bedømmer smag, udseende, kreativitet m.m. til sidst, så der er kan kåres et vinderhold.

I vores Outdoor Cooking Challenge bliver I delt ind i hold og skal lave mad over bål. Hvert hold får udleveret kogegrej og råvarer, og så er det op til jer at udtænke og fremtrylle en menu.

Vores Chocolate Workshop er også meget populær. Her skal I skabe lækre chokolader ud fra forskellige udfordringer, så jeres kreativitet og samarbejde kommer på prøve. Vi kan give jer et tema og nogle udfordringer undervejs, eller vi kan sammensætte udfordringerne på baggrund af jeres specifikke virksomhed, så I eksempelvis skal arbejde ud fra virksomhedens logo, produkter eller andet.

Gåder og mysterier

Mordgåder og mysterier er en god måde at styrke samarbejdet og sammenholdet i en kollegagruppe. I får brug for den enkelte deltagers kompetencer, når I skal finde spor, følge ledetråde og forhåbentligt slutte af med at løse mysteriet. Vi har en masse forskellige mysterier, I kan vælge imellem, og særligt vores VR-mysterier er populære. I kan forsøge at opklare en vaskeægte mordgåde i VR Hotel Homicide, hvor hotelejeren er fundet myrdet. I får tre mistænkte, men det er op til jer at finde spor og gemte beskeder, så I kan finde frem til det rigtige motiv og i sidste ende den skyldige. Hvis I har set den populære Netflix-serie Papirhuset/La Casa De Papel, skal I helt sikkert prøve vores La Casa De Dinero-aktivitet. Den er netop baseret på serien, så I skal hjælpe Professoren med at røve banken – uden vold. Udfordringen kræver, at I tænker kreativt og kommunikerer, så I kan løse de svære udfordringer, inden tiden løber ud, og I ikke kan komme ud med pengene.

Byggeri

Hvis I vil teste jeres kreativitet med et gør-det-selv-projekt, er der masser af muligheder for dette. Det behøver ikke at være fysisk krævende, men det stiller lidt krav til deltagernes fysik.

Sæbekasse Grand Prix er en klassiker inden for kreativ teambuilding. Her handler det om at slippe jeres indre bildesigner løs og være kreative, når I skal bygge den flotteste sæbekassebil, som selvfølgelig også skal kunne køre til den store finale.

I kan også dyste i at bygge en raket i vores Raket Mission. Konceptet er det samme: hvert hold skal bygge en flyvedygtig raket, som samtidig bedømmes på udseende og kreativitet.

Hvis der skal være lidt mere på spil, når jeres nybyggede fartøj skal testes, kan I også bygge en båd i vores Hope2Float. Her er der direkte afregning, hvis båden ikke er solid nok, når den skal på vandet – i skal nemlig sidde i den, når den søsættes.

Den Store Kagedyst 768 x 600
Indendørs
Madlavning

Få et uforpligtende tilbud

Vi har mere end 25 års erfaring med at arrangere kreativ teambuilding, så vi ved, hvad der fungerer og kan altid planlægge et program, der passer til jeres virksomhed. Vi dækker hele Danmark, så der er masser af muligheder for at finde en passende lokation i nærheden af jer. Se mere om:

Kreativ teambuilding – og teambuilding i det hele taget – kan se ud på mange måder, så vi starter altid med en grundig snak med jer, hvor vi får klarlagt, hvilke forestillinger og forventninger I har. Er I mest til aktive øvelser, eller vil I hellere sidde omkring et bord og løse udfordringer? Hvor lang tid skal jeres arrangement vare, og hvor mange er I? Er der særlige kompetencer, I gerne vil arbejde med, eller handler det primært om det sociale og om at opdage nye, kreative sider af jer selv og hinanden?

Der er mange overvejelser, og for nogen kan det virke uoverskueligt at skulle i gang. Men det er her, vi kommer ind i billedet. Kontakt os i dag, så vi sammen kan spore os ind på, hvad I har brug for og lyst til. Vi sender et eller flere tilbud og forslag til programmer – og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud