Comwell Copenhagen Portside

Adresse:

Alexandriagade 1, 2150 København

Telefon:

+45 35 27 21 50

comwell-copenhagen-1200px

Hotel Comwell Portside er en nybygget og topmoderne byejendom, der byder på en international og dynamisk atmosfære, hvor der lægges stor vægt på en unik og personlig serviceoplevelse. Beliggende midt i det attraktive Nordhavn-område, har gæsterne nem adgang til en mangfoldighed af byens mest populære seværdigheder og aktiviteter. Hotellet er en eksklusiv base for rejsende, der ønsker en autentisk og sofistikeret oplevelse i hjertet af København. Comwell Portside byder på 482 elegante og moderne indrettet værelser.

Faciliteter

På Comwell Portside finder man faciliteter såsom en restaurant, bar og døgnåben cafe, der serverer lækre og lokalt inspirerede retter og drikkevarer, der vil tilfredsstille enhver smag. Med 17 fleksible møde- og eventlokaler kan Comwell Copenhagen Portside rumme op til 600 personer. Hotellet har desuden et 1200 m2 stort råt event space, der er velegnet til store begivenheder eller konferencer. Mødelokalerne er også udstyret med den nyeste teknologi og AV- udstyr. Hotellets tre grønne udendørs gårde tilbyder de perfekte steder for produktive og kreative udendørs teambuilding aktiviteter.

Indendørs og udendørs teambuilding

Comwell Portside er det oplagte valg som ramme for jeres næste teambuilding arrangement, hvis i søger en beliggenhed i København. Hotellets skønne grønne gårde er ideelle til udendørs teambuilding aktiviteter, og de rummelige og velindrettede lokaler skaber de perfekte rammer for koncepter, der kræver indendørs faciliteter.

Vores instruktører står klar til at tilpasse jeres næste arrangement præcis efter jeres behov, hvad end I fortrækker indendørs eller udendørs aktiviteter. Vi er dedikerede til at skabe den bedst mulige oplevelse for jer og jeres deltagere i samarbejde med Comwell Portside.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.