Comwell Køge Strand

Adresse:

Strandvejen 111, 4600 Køge

Telefon:

+45 56 65 36 90

comwell-køge-strand-1200px

Comwell Køge Strand er beliggende ved stranden og har en fremragende beliggenhed langs Køge Brugt. Hotellet er blevet nyistandsat og udstråler en behagelig atmosfære med en moderne og indbydende indretning som et strandhotel i særklasse. Placeret kun 45 km fra København, giver dette hotel både mulighed for at udforske hovedstaden og samtidig slappe af ved vandet.

På Comwell Køge Strand er der 127 velindrettet dobbeltværelser. Hotellet er indrettet i lyse farver som et moderne badehotel.

Møde- og konferencer

Comwell Køge Strand byder på en række fleksible og imødekommende konference- og mødelokaler med en fantastisk udsigt og en praktisk beliggenhed. Alle møde- og konferencelokalerne er designeret til at maksimere mængden af naturligt lys, der kommer ind i rummene og har selvfølgelig AV- og IT -udstyr. Comwell Køge Strand imødekommer alt fra små og intime møder og arrangementer, store konferencer, seminarer og kurser med op til 500 deltagere.

Teambuilding på Comwell Køge Strand

På dette pragtfulde hotel er der væld af muligheder for teambuildings aktiviteter – World of Adventure tilbyder en række spændende aktiviteter der kan være både indendørs, udendørs og på vandet. Alle aktiviteterne giver mulighed for at skabe et stærkt fællesskab og øge samarbejdsevnen mellem teammedlemmerne. Med smukke omgivelser og en varieret pallette af underholdning, vil denne oplevelse helt sikkert være en mindeværdig og en givende oplevelse for alle involverede.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.