Comwell Borupgaard

Hvad kan de tilbyde?

Den tidligere herregård Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør meget tæt på Øresund. Hotellet er omgivet af en stor smuk park, som åbner op for utallige muligheder for udendørs aktiviteter. Indenfor finder du moderne konference- og mødefaciliteter samt nogle af landets mest luksuriøse spa faciliteter. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne på Comwell Borupgaard.

Faciliteter

Comwell Borupgaard er et 4-stjernet konference- og spahotel, som løbende er blevet moderniseret. Hotellet er lyst og indbydende, og Comwell Borupgaard er derfor et oplagt valg, når I skal vælge lokation til jeres arrangement. I det følgende har vi listet nogle af de faciliteter, som hotellet tilbyder.

Comwell Borupgaard tilbyder 30 møde- og konference lokaler i forskellige størrelser. Desuden råder hotellet over 149 værelser, som er lyst og indbydende indrettet. De mange og gode værelser er en fordel for jer, hvis I vil kombinere jeres arrangement med en overnatning. Comwell Borupgaard tilbyder ligeledes skønne spa faciliteter samt restaurant med fokus på kvalitet og god ernæring.

På dette billede ser man 3 små billeder af nogle af de faciliter Comwell borupgaard kan tilbyde
Naturen

Comwell Borupgaard er som tidligere nævnt placeret i Helsingør tæt på Øresund. Grundet den fordelagtige placering tæt ved havet, er I både sikret en skøn udsigt samt gode muligheder for spændende teambuilding aktiviteter, der involverer havet. Eksempler på disse øvelser kunne være vores koncepter Hope2Float eller Water Action. Desuden er Borupgaard omkranset af de smukkeste grønne arealer med imponerende træer, som er mere end 100 år gamle. De grønne arealer er ideelle at benytte til de fleste af vores udendørs aktiviteter.

På billedet ses naturen omkring comwell borupgaard, samt en af de nærliggende seværdigheder