Gammelrøj Herregård

Adresse:

Østerskovvej 15, 6000 Kolding

Telefon:

+45 2075 0880

Gammelrøj-Herregård

Hvad kan de tilbyde?

Gammelrøj Herregård er placeret i udkanten af Kolding og ligger kun få minutter fra både Kolding by samt motorvejen. Vi har afholdt mange forskellige firmaarrangementer på Gammelrøj Herregård, da der tilbydes faciliteter, som er særdeles anvendelige til både fester, events, kurser og konferencer. Gammelrøj Herregård tilbyder gode overnatningsmuligheder i form af 20 fine værelser, som kan bookes i forbindelse med jeres næste arrangement eller kursus. Naturen er enestående i det område, hvor Gammelrøj er placeret, idet naturen både byder på store skove og smukke enge. Herudover ligger World of Adventures hovedkontor i “baghaven”, og vi kender derfor stedet ud og ind.

Faciliteter

Gammelrøj Herregård har faciliteterne til det hele uanset hvilken type arrangement, I ønsker at afholde. I det følgende har vi kort listet nogle af de tilbud, som Gammelrøj Herregård rummer.

Gammelrøj Herregård tilbyder 20 dobbeltværelser, som er ideelle for jer, der ønsker at kombinere jeres arrangement med en overnatning. Desuden opsættes der i sommersæsonen et udendørs festtelt, hvis størrelse kan variere i forhold til jeres ønsker og behov. Indendørs rummer Gammelrøj både mindre og større konference lokaler, som indeholder IT og AV udstyr samt fri internet. Slutligt har Gammelrøj Herregård ligeledes eget køkken med mulighed for bestilling af mad og forplejning til jeres arrangement.

Naturen

Gammelrøj Herregård er placeret i den skønneste natur i udkanten af Kolding. Store skove og smukke enge omkranser den gamle herregård, og du kan ikke undgå at falde til ro, tage en dyb indånding og nyde stilheden, når du følger den snoede vej ind til gårdspladsen. De store skove og de grønne arealer er ideelle at benytte til en lang række af vores spændende og udfordrende teambuilding aktiviteter. Desuden er det ene ud af to High & Low TeamTrainer anlæg placeret ved Gammelrøj, hvilket åbner op for muligheden for at teste jeres individuelle såvel som teamets grænser af i højderne. Foruden den skønne natur er Gammelrøj placert kun et par minutters kørsel fra Kolding by, hvilket er en unik fordel, hvis I ønsker at kombinere jeres arrangement med en tur ind til byen.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.