Gammelrøj Herregård

Hvad kan de tilbyde

Gammelrøj Herregård er placeret i udkanten af Kolding, og ligger kun få minutter fra både Kolding by samt motorvejen.
Vi har på Gammelrøj Herregård afholdt mange forskellige firmaarrangementer, da faciliteterne er anvendelige til både fester, events, kurser og konferencer. Ydermere kan Gammelrøj Herregård tilbyde overnatnings muligheder, i form af 20 værelser som kan bookes til det givende arrangement eller kursus.

Gammelrøj Herregård ligger placeret i smuk natur og er omgivet af store skove og enge. Herudover ligger World of Adventure i “baghaven”, og vi kender derfor stedet ud og ind.

Faciliteter

Gammelrøj Herregård har faciliteterne til det hele. Konference med mange eller få, Gammelrøj i parken er der i sommeren opsat telt med plads efter behov, derudover har vi 20 dobbeltværelser.

Eksempler
– Store og små konference lokaler.
– 20 flotte og nyere værelser, (til firmaturen m. eller uden påhæng)
– Massere af mulighed for IT & AV Udstyr, samt fri internet.
– Eget køkken med mulighed for mad og forplejning
– Få minutter fra Kolding by, samt nem afgang kort fra motorvejen.

Her ses 3 billeder af nogle faciliteterne på gammelrøj herregård
Naturen

I forbindelse med et firmaarrangement, vil I have mange muligheder for at holde et break, fra eksempelvis møder eller foredrag. Her kan vi foreslå klatrevæg og bueskydning i Kolding, som eksempler på hvad I kan lave til afveksling. Når I afholder et firmaarrangement på Gammelrøj Herregård, hvorfor så ikke benytte sig af at det ene ud af to High & Low Teamtrainere, som er lokaliseret ved Gammelrøj. I kan her få flyttet grænser og optimeret samarbejdet i højderne.

Eksempler
– Nænsom plejet omkringliggende natur.
– Omgivet af store skove og enge.
– Tæt på teambuilding muligheder
– Tæt på nærliggende by (Kolding)
– Hver Sommer er der opstillet festtelte. Disse vil kunne bookes, hvis I ønsker at slutte et godt arrangement af, med god mad og drikke.

Her ses 3 mindre billeder af naturen omkring gammelrøj