Comwell Rebild Bakker

Adresse:

Rebildvej 36, 9520 Skørping

Telefon:

+45 98 39 12 22

comwell-rebild-bakker-1200px

Rebild Bakker

Comwell Rebild Bakker er smukt beliggende midt i Rold Skov og omgivet af den storslåede natur. Der finder I et væld af både udendørs og indendørs faciliteter, der er skabt til et aktivt ophold, innovative møder, eller unikke fester i enestående naturomgivelser. Selvom du er midt i naturen, er det blot en kort køretur på 20 minutter til Aalborg, hvilket gør det nemt at komme til og fra hotellet. Comwell Rebild Bakker tilbyder 150 værelser i forskellige kategorier, hvor alle af dem har enten terrasse eller balkon, for at sikre en behagelig oplevelse for gæsterne.

Indendørsfaciliteter

Indendørsfaciliteterne byder på et 2-etagers fitnesscenter med moderne udstyr, en indbydende indendørs swimmingpool, afslappende sauna, og dampbad. Der er også to rummelige holdtræningslokaler, der kan rumme op til 45 personer, samt en hyggelig bar med underholdning, såsom pool bord, dart og bordtennis.

Udendørsfaciliteter

Udendørsfaciliteter byder også på en række muligheder der er designeret til at imødekomme jeres sportslige behov, og give jer en uforglemmelig oplevelse. Der er outdoor fitness i naturtræ, en asfalteret tennisbane, oplyst multibade med kunstgræs til boldspil, beachvolleybane, cykelvask og reparationsmuligheder.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.