Comwell Kolding

Adresse:

Skovbrynet 1, 6000 Kolding

Telefon:

+45 76 34 11 00

comwell-kolding-1200px

Med sin centrale beliggenhed samler Comwell Kolding mennesker fra hele landet

Comwell Kolding er smukt beliggende midt i Danmark, omgivet af den smukke ”Marielund skoven” og Koldinghus i nærheden. Den rige natur omkring hotellet åbner op for mange muligheder vedrørende adrenalinfulde aktiviteter. Hotellet er også ideelt placeret tæt på byens centrum, hvilket giver gæsterne mulighed for at udforske den charmerende by. Med sine nyrenoverede 180 dobbeltværelser, åbner Comwell døren til mere end 360 gæster. Der findes 3 restauranter, en lobby bar, 33 møde – og konferencelokaler, teater – og kongressal med plads til 1064 personer, pool og sauna, fitness, have og terrasser.

Teambuilding på Comwell Kolding

Vi har flere gange arrangeret spændende indendørs og udendørs aktiviteter i tæt samarbejde med Comwell Kolding. Alle teambuilding aktiviteterne er specielt designet til at fremme kommunikation, teamwork og samarbejde blandt deltagerne. Efter jeres ønsker, tilpasser vi teambuilding aktiviteterne. Både de velplejede græsarealer og Marielund skoven der befinder sig i nærheden Comwell Kolding, udgør den ideelle ramme for at afholde udendørs teambuilding aktiviteter. Dette kunne være Outdoor Escape Game, Laser Lerdueskydning, eller Raket Mission. De rummelige indendørs lokale er ideelle til kommunikationsaktiviteterne såsom Murder Investigation, Team Funn, Chokolade Workshop, eller Kommunikaos.

World of Adventures erfarne instruktører kan også hjælpe med at arrangere skræddersyede teambuilding-aktiviteter, der passer til den specifikke gruppes ønsker og behov.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.