Full Service Eventbureau


Mere end 25 års erfaring

Hos World of Adventure har vi mere end 25 års erfaring med at udvikle og gennemføre events. For jer som virksomhed betyder det, at I trygt kan overlade hele processen til os, så I kan koncentrere jer om det vigtigste – at få en fantastisk oplevelse. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi har opbygget en viden omkring, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Netop denne viden kommer jer som virksomhed til gode, når I ønsker at afholde et gennemført event. Vi hjælper jer med planlægningen, koordineringen og udførelsen, så I kan fokusere på udbyttet af eventet.

Skræddersyede events

Hos World of Adventure er vi klar over, at ingen virksomheder er ens, og det betyder samtidig, at de enkelte krav til et event heller ikke er det. Vi tilbyder at skræddersy jeres event, således at det bliver fuldstændig, som I havde forestillet jer. Processen forløber typisk således, at I tager kontakt til os og introducerer jeres ønsker for et forestående event. Herefter fortsætter dialogen med en af vores kompetente eventkoordinatorer, som præsenterer et udspil til det givne event afhængigt af jeres ønsker. Når det er sagt, er det ikke sikkert, at I som virksomhed er helt afklarede omkring, hvilken type event, I ønsker at afholde, og derfor anbefaler vi jer, at I også gør brug af vores erfaring i opstarten. Vores eventkoordinatorer er uddannede til at hjælpe jer med at sætte gang i idégenereringen, og deres fornemmeste opgave består i at hjælpe jer med at realisere jeres ønsker ved at stable et gennemført event på benene. Vi elsker at blive udfordret i forhold til jeres ønsker, og vi har endnu ikke oplevet, at vi har været nødsaget til at afslå en kundes ønsker.

Events for alle – store som små

For os er ingen opgaver for små eller store. Vi har erfaring med at gennemføre events for alle former for virksomheder, både hvad angår størrelse og profession. Som tidligere nævnt er ingen virksomheder ens, og derfor er ønskerne for et event heller ikke ens. Måske går I med tanker om et stort event, der skal strække sig over flere dage og være smækfyldt med aktiviteter. Modsat kan det også være, at I er mere interesseret i at afholde et event, der strækker sig over en dag eller et par timer. Hos World of Adventure er ingen opgaver for store eller små; for os handler det om det udbytte, I tager med jer, når eventet er slut. Vores mangeårige erfaring i at planlægge, koordinere og udføre events gælder både de store medarbejderevents, firmafester såvel som konferencer og lanceringer. Uanset hvilken type event, I er på udkig efter, er vi specialister i at hjælpe jer med at få det ultimative ud af dagen og realisere jeres drømme for arrangementet.

Se eksempler på afholdte events her
world of adventure eventbureau planlægning af events

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Kontakt os og hør nærmere

Med mere end 25 års erfaring i at planlægge, koordinere og udføre events for grupper på alle størrelser og varigheder, er vi klædt godt på til at hjælpe jer med at stable et gennemført event på benene. Vores drivkraft er at skabe uforglemmelige events, som I som virksomhed kan bruge til at optimere hverdagen i form af samarbejde på arbejdspladsen. Der er et utal af muligheder, når det kommer til udformningen af et event, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvad der er muligt. Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe jer med at realisere jeres drømme. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer.