World of Adventure - Making teams great since 1992 logo
 

Sådan arbejder vi!

1 Du kontakter os og fortæller, hvilke tanker du har gjort dig omkring arrangementet. Vi vil gerne vide ting såsom varighed, sted, budget, dato og antal deltagere. Når vi har fået alle detaljerne, laver vi et oplæg og præsenterer det for jer.


2 Når vi er nået til enighed om oplægget, overtager vi hele ansvaret for planlægningen. En af vores dygtige eventkoordinatorere booker og planlægger herefter alt det nødvendige til arrangementet.


3 Når planlægningen er gennemført kobler vi en af vores erfarne projektledere til jeres arrangement, som laver de sidste afklaringer og forventningsafstemmer med jer, så I kan se frem til et fantastisk arrangement.

Idegenererende

Idegenerering og design af jeres arrangement er altid i fokus, lige gyldigt om I ønsker et bestående koncept eller noget helt nyt. Vi udvikler hele tiden på koncepter og designer processer, der fokuserer på jeres mål, og vi skræddersyer arrangementer fuldstændig efter jeres ønsker og behov.

Forventningsafstemmende

Forventningsafstemning igennem grundig kommunikation er en altafgørende del af vores hverdag. Vi har både fokus på forventningafstemning mellem kunde og eventkonsulent, men ligeledes mellem eventkonsulent og afviklende projektleder i de tilfælde, hvor sagen gives videre. Når I aftaler noget med os, kan I derfor også regne med, at vi leverer det, I forventer.

Sikkerhedsfokuserede

Hos World of Adventure er sikkerheden et af de vigtigste punkter, når vi udfører vores aktiviteter. I planlægningsprocessen inddrages al vores viden, og sikkerhedsvurderinger bliver lavet på baggrund af mange års erfaring og ekspertise. Vores personale undervises løbende i vores sikkerhedsprocedurer, og de inddrages når vi designer vores aktivitetsforløb. Sikkerheden er altid i fokus os hos!

Kvalitetsbevidste

Vi stræber konstant efter at levere teambuilding og events af højeste kvalitet. Vi ønsker at give jer lidt mere end forventet – dét ekstra der får kvaliteten af jeres arrangement helt i top både på ide, design, instruktørernes engagement og afholdelsens finesse.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, tilbud og nyheder!