Sct. Knudsborg Hotel

Adresse:

Lille Brogårdsvej 12, Bro Strand, 5464 Brenderup

Telefon:

+45 40 35 55 85

DJI_0128

Fantastiske rammer

Sct. Knudsborg ligger udsædvanlig flot med panoramaudsigt over Lillebælt, midt i Danmark og ved vandkanten nær Brenderup på Nordfyn. Det er et område på 2,5 hektar, der inkluderer hovedbygningen, tre dejlige lejligheder og to sommerhuse. Alle indkvarteringer har panoramaudsigt og direkte adgang til vandet.

Teambuilding i smukke omgivelser

Stedets fantastiske beliggenhed, med havet på den ene side og marker på den anden, skaber ikke kun en fredelig atmosfære, men det giver også perfekte omgivelser til en række spændende teambuilding aktiviteter.

Med det åbne vand som baggrund kan I arrangere en spændende Gummibådsregatta, hvor holdene konkurrerer mod hinanden i at sejle gummibåde på vandet. Stedet er også oplagt til Hope2Float, hvor holdene skal bygge flydende konstruktioner og se, om de kan holde sig oven vande.

Den store græsplæne er ideel til et væld af aktiviteter. I kan arrangere WOA Olympics, hvor holdene dyster i forskellige aktiviteter og discipliner på græsset. I kan også udfordre deltagerne med en Outdoor Cooking Challenge, hvor de skal arbejde sammen om at tilberede måltider udendørs ved hjælp af forskellige teknikker og begrænsede ressourcer. Det at lave mad i naturen er en fantastisk måde at styrke samarbejdet og kreativiteten på.

Den store græsplæne er også oplagt til Pipeline Project, hvor holdene skal bygge et rørledningssystem ved hjælp af forskellige materialer for at transportere en genstand fra et sted til et andet. Det kræver præcision, kommunikation og teamwork at få røret til at fungere korrekt og sikre en vellykket transport.

Ferie i vandkanten

Sct. Knudsborg vil tage imod jer med åbne arme og stå til rådighed før, under, og efter opholdet – således så man som gæst kan gå derfra med en mindeværdig og smuk oplevelse.

Som gæst på Sct. Knudsborg kan du også nyde godt af en CO2-neutral varmekilde, der er installeret med omtanke for miljøet.

Sct. Knudsborg er meget smukkere i virkeligheden, så kom og se hvad de kan byde på!

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.