Idéer til jeres næste firmatur

Vi er så fulde af gode idéer til firmature og andre events, så vi gerne deler ud af dem. Derfor kan du altid tage fat i os per telefon eller e-mail for at høre os om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din arbejdsplads. Hvis du på nuværende tidspunkt blot søger inspiration til en sjov firmatur, kan du læse med her på siden og få en række gode idéer og forslag til firmaudflugter.

Vores idéer til firmaoplevelser og firmature spænder bredt, og hvad der passer bedst til din virksomhed kommer an på situationen og jeres ønsker. Når du samarbejder med World of Adventure, er du garanteret et godt arrangement, der er skræddersyet efter jeres firmas ønsker og behov.

En firmatur kan være mange ting være. Det kan f.eks. være en endagstur, hvor man tager ind til en nærliggende, større by for at opleve noget nyt. Man kan også vælge en større/længere tur, der strækker sig over flere dage, hvor man derfor har brug for overnatning. Det er op til den enkelte virksomhed, om de gerne vil på en firmatur herhjemme i Danmark, eller om man gerne vil til udlandet.

Hvor skal I på firmaoplevelser?

Konkrete eksempler på, hvor I kan tage hen, og hvad I kan foretage jer, kan du læse om her:

  • Din virksomhed kan have stor glæde af at tage på en firmatur i Norge. Så oplever du og dine kolleger en kultur, der er meget lig den danske, men alligevel er anderledes nok til at være spændende. Derudover er landet rig på muligheder for at rigeligt med frisk luft, mens I nyder det flotte norske landskab.
  • I kan også sagtens tage på en firmatur til Island. Ligesom Norge har Island også en vild og vidunderlig natur. De har mange seværdigheder, der er værd at besøge, og deres særlige islandske køkken er også turen værd.
  • Leder I efter en tur mod syd, kan I for eksempel tage på en firmatur til Polen. Polen er et skønt land, hvor man kan gå på kulturel opdagelse i spændende gamle byer. I kan f.eks. også tage på naturudflugt og besøge bjergkæden Karpaterne eller bruge et par afslappede timer i et af deres mange kurbade.
  • Turen kan også gå endnu længere mod syd, hvis I enten gerne vil ned i sydens sol, når der begynder at blive køligere herhjemme, eller hvis I gerne selv vil opsøge kulden med en firmatur på ski i f.eks. Schweiz eller Østrig.
  • Hvis Danmark er destinationsmålet, er der også masser af firmatursaktiviteter, man kan foretage sig herhjemme. I kan f.eks. tage på en firmaudflugt til København eller foretage jer firmaaktiviteter i Aarhus eller Odense. Kontakt os endelig, hvis I gerne vil høre mere om forslag til aktiviteter til et firmaarrangement i Danmark.

Læs mere om vores firmarejser til udlandet, hvis jeres næste firmaoplevelse skal være ekstraspeciel.

Skal firmaturen være med eller uden overnatning?

Rejser I udenlands, er det selvfølgelig oplagt, at det bliver en firmatur med overnatning, men selv hvis I bliver herhjemme i Danmark, kan der også sagtens være grund til at vælge overnatning. Det gør f.eks. at I kan udnytte tiden på firmaudflugten bedst muligt uden at bruge unødig tid på transport. Ved at vælge en firmatur, der strækker sig over flere dage, kan I også få mange flere firmaoplevelser i samme ombæring, hvilket blot bidrager til at gøre firmaudflugt med overnatning endnu mere mindeværdig.

Om I vælger overnatning eller ej kommer også an på, hvordan medarbejdersammensætningen i virksomheden er. Hvis der f.eks. er mange medarbejdere, der har små børn derhjemme, kan det være, at en endagsfirmatur er at foretrække. Når I overvejer, hvilken type firmatur, I skal på, og om I skal have en overnatning eller to med, er det et godt tip altid at spørge sine medarbejdere. På den måde får I nemlig valgt et arrangement, som flest muligt vil synes om.

I bør ligeledes tænke over, hvordan forplejningen skal være. Skal I tage jeres egen mad med hjemmefra (evt. en madpakke), skal I tage ud i byen for at spise på en café eller restaurant, eller skal I vælge at afholde jeres firmaudflugt et sted, hvor I har mulighed for også at købe noget at spise og drikke? Igen kan vi kun råde jer til at rådføre jer med jeres medarbejdere, så man får skabt de allerbedste forudsætninger for, at alle får en skøn tur.

Kontakt WOA og få gode forslag til din firmatur

Uanset om du og dine kolleger ønsker en kort eller en lang firmatur, og uanset om det skal være med eller uden overnatning, kan du altid kontakte os for at høre, hvad vi vil foreslå jer. Vi står gerne for at planlægge hele turen for jer. Bare kontakt os, så kommer vi med forslag til jeres næste firmaudflugt.

Når du får gode tips til firmature og andre firmaudflugter og -events hos os, kan du altid regne med, at vi lytter til dine ønsker og behov. Vi sætter en ære i at skabe en uforglemmelig tur for alle deltagerne.

Du kan ringe til os på telefonnummer 70 77 79 19 (Jylland og Fyn) eller 70 77 79 37 (Sjælland). Du kan også altid sende os en e-mail på info@woa.dk eller bruge vores kontaktformular.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en god firmatur?

En god firmatur er en tur, som giver alle medarbejdere i firmaet en god oplevelse. Alle skal føle, at de er på lige fod. Det er et tydeligt signal fra virksomhedens ejere eller ledere om, at alle medarbejdere er værdsatte. En god firmatur er ikke blot arrangeret til punkt og prikke (med mulighed for luft i programmet, hvis et eller flere af punkterne tager længere tid), den er nemlig også veludført. Det vil garantere, at det vil være en god fælles oplevelse, som medarbejderne i firmaet kan snakke om i lang tid.

Hvilke aktiviteter er gode til en firmatur?

Det er stort set umuligt at lave en firmatur, som alle vil synes er 100 % perfekt til lige netop dem. Men de bedste aktiviteter til firmaturen er nogle, som bedst repræsenterer den gennemsnitlige medarbejder, og som også kan mere end blot at ryste medarbejderne tættere sammen. Idéer til gode firmatursaktiviteter kunne være en overdådig middag for alle, en tur i forlystelsespark, skattejagt i lokalområdet, filmaften på kontoret, en tur i biografen eller måske et seminar om den nyeste viden inden for det firmaets vidensområde.

Bør en firmatur være med overnatning?

Hvorvidt der skal være overnatning på firmaturen eller ej kommer bl.a. an på turens omfang, virksomhedens beliggenhed/medarbejdernes bopæl, lokationen for det valgte firmatursprogram og budgettet. Det kan være en god idé at tilvælge overnatning til de arrangementer, der slutter forholdsvist sent om aftenen, så medarbejderne ikke skal køre trætte hjem. Hvis der indtages alkohol på firmaturen, er overnatning især tilrådeligt.