Comwell Kongebrogaarden

Adresse:

Kongebrovej 63, 5500 Middelfart

Telefon:

+45 63 41 63 41

comwell-kongebrogaarden-1200px

Comwell Kongebrogården ligger i Middelfart – en meget smuk by, der er omgivet af det naturskønne landskab ved Lillebælt. Kongebrogården er et enestående sted med en rig historie, hvor blot få øjeblikke fra de mere end 400 års historie kan give glimt af dens betydningsfulde fortid.

Faciliteter

Comwell Kongebrogaarden byder velkommen til 85 gæster i sine 62 indrettede værelser, med både moderne og klassiske møbler. Alle værelser har egen balkon eller terrasse med udsigt. I de moderne møde- og konferencelokaler, hele 7 i alt, er der IT og AV-udstyr, og skaber den perfekte ramme for enhver forretningsmæssig begivenhed. Derudover kan gæsterne nyde spændende teambuilding-aktiviteter både ude og inde, der styrker sammenholdet og skaber uforglemmelige minder og venskaber.

Biblioteksbaren er en hyggelig oase, hvor man kan slappe af med en god bog, nyde en eksklusiv cocktail, eller have en god samtale med venner eller kolleger. Den stilfulde restaurant med sin imponerende vinkælder, er et sandt kulinarisk mekka, hvor man kan forkæle sine smagsløg med delikate retter og nøje udvalgte vine.

Teambuilding i skøn natur

Comwell Kongebrogaarden er det ultimative sted for teambuilding-aktiviteter der skaber stærke bånd og fremmer samarbejde både indendørs og udendørs. Vandfaciliteterne åbner op for en verden af spændende vandbaserede aktiviteter, såsom Kajaksejlads Gummibådsregatta, eller Hope2Float.

Selv om vandaktiviteterne er en af de mest populære i dette område, er der en række af andre aktiviteter der også er meget velegnede den fantastisk natur omkring hotellet. Eksempel kan være Pipeline projekt, Quiz Adventure eller Outdoor Escape Game.

Udover de spændende udendørs aktiviteter kan World of Adventure også tilbyde nogle indendørs teambuilding-aktiviteter såsom Team FUNN, Murder Investigation, Hackathan eller Kommunikaos.

Uanset om du kommer til os for at holde indendørs eller udendørs teambuilding aktiviteter, er vi sikre på, vi har de rigtige rammer og aktiviteter for dig – og vores instruktører ser det som deres fornemmeste opgave at give jer er arrangement i særklasse.Øverst på formularen

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.