Naturhotellet

Adresse:

Petersborgvej 40, 8570 Trustrup

Telefon:

+45 26 15 74 18

Naturhotellet-06

Moderne kursusfaciliter – Overnatning i luksus-enkeltmands-glamping telte

Midt i Djurslands skønne natur, er at finde Naturhotellet Petersborg. Naturhotellet er et kursus- og konferencecenter som kombinerer både moderne kursus, møde og konference faciliteter. Udover det, kommer man helt tæt på naturen i luksus glamping telte. Naturhoteller er beliggende mellem Grenå og Århus, og ligger knap 10km fra Århus lufthavn.

Naturhotellet Petersborg tilbyder overnatning i lækre, veludstyrede glamping telte der indehaver komfortable senge, brændeovn, indlagt strøm – man kan herved stadig oplade på sin telefon og computer, selvom man er i ét med naturen.

Fredfyldt og hjertelig atmosfære

På hotellet er der plads til 40 overnattende gæster. Det er dog muligt at lave sengepladser til 80 personer med ekstra opredning.

Søger man et dejligt og fredfyldt sted i naturskønne omgivelser og lækker mad fra lokalområdet til sin konference, kursus, seminar mm. er naturhotellet Petersborg det helt rigtige sted.

Som gæst på Naturhotellet, har man alle faciliteterne for sig selv.

Teamet bag Naturhotellet lægger enorm stor vægt på kvalitet, nærvær, æstetik, og en ”hjertelig atmosfære”.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.