Indendørs teambuilding

Det behøver ikke nødvendigvis at være sol og sommer, for at I kan prøve udfordrende, sjove og lærerige aktiviteter, der kan ryste jer mere sammen og styrke jeres samarbejdsevner på arbejdspladsen. Indendørs teambuilding kan mange af de samme ting som udendørs – uden risikoen for at blive fanget på en regn- eller stormfuld dag.

Ryk tættere sammen i indendørs rammer

Vi har et bredt udvalg af indendørs teambuilding-aktiviteter til enhver smag og anledning, uanset om I skal have en kort, aktiv mødepause, et indslag til firmafesten, en hel dags lærerig teamudvikling, eller I bare har brug for nogle hyggelige timer sammen uden for de vante rammer.

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest populære kategorier inden for indendørs teambuilding, så kig det igennem og se, om I bliver inspireret. I kan også overveje teambuilding udenfor eller kreativ teambuilding. Husk, at I altid kan kontakte os for at høre mere om de forskellige muligheder for jeres virksomhed.

Eksempler på indendørs teambuilding øvelser

Den Store Kagedyst 768 x 600
Indendørs
Madlavning
Kommunikaos 768 x 600
Indendørs
Klassisk teambuilding
VR Murder Hotel 768 x 600
Indendørs
Mordmysterier og hjernevridende teambuilding
Hackathon_Cover Photos 768 x 600
Indendørs
Mordmysterier og hjernevridende teambuilding
Murder Mystery 768 x 600
Indendørs
Mordmysterier og hjernevridende teambuilding
Casino_Cover Photos 768 x 600
Indendørs
Lege og spil

Madlavning

Et madlavningskursus er en sikker vinder som indendørs teambuilding-øvelse. I bliver inddelt i hold og skal fremtrylle alverdens lækkerier, afhængigt af hvilken aktivitet I vælger.

I kan for eksempel vælge vores Creative Cooking Class, hvor der virkelig er plads til at lade kreativiteten og madglæden blomstre. I skal samarbejde om alt fra forberedelse af ingredienser, tilberedning og opvask til tilsmagning og præsentation af den færdige ret. Undervejs er der selvfølgelig god tid til et glas vin og hygge med kollegaerne.

Hvis I vil tilfredsstille den søde tand, kan I gøre det på vores chokoladekursus Chocolate Workshop, hvor I skal fremstille forskellige chokolader ud fra et tema, I selv vælger. Der skal samarbejdes, når de rigtige temperaturer skal rammes, samtidig med at kreativiteten skal være i højsædet, så jeres hold kommer frem til det flotteste resultat.

Mordmysterier og hjernevridere

Det er altid sjovt at blive udfordret på en helt anderledes måde, end I er vant til. Måske er det netop grunden til, at vores øvelser med mordmysterier og andre hjernevridere er så populære. Prøv for eksempel vores VR Murder Game, hvor I skal opklare et mord ved hjælp af forskellige ledetråde og VR-briller, der sender jer direkte ind på gerningsstedet. I kan også komme på en mere traditionel mordopklaring, hvor I skal samarbejde om at lede efterforskningen, sortere i al den information, I indsamler på gerningsstedet, og fordele opgaverne imellem jer, så I kan opklare forbrydelsen.

Skal det være knapt så drabeligt, kan I overveje vores Hackathon, hvor det gælder om at knække flest koder, inden tiden løber ud. Det handler om samarbejde og om at få lagt en god strategi fra begyndelsen, så I kommer bedst muligt i mål med øvelsen, der udfordrer jeres logiske tænkning, intelligens og fantasi.

Klassisk teambuilding indenfor

Indendørs teambuilding – og teambuilding i det hele taget – har udviklet sig meget gennem årene, men de klassiske, oprindelige teambuilding-aktiviteter holder stadig i dag. Prøv vores Team Funn, hvor sjove og fælles oplevelser er omdrejningspunktet for dagens aktiviteter. Vi planlægger en række forskellige øvelser, der alle har fokus på fællesskabet og det gode grin, men hvor I også vil opleve, at I kan tage flere af tingene med jer og bruge det på arbejdspladsen efterfølgende.

Også vores Kommunikaos falder ind i kategorien med klassiske teambuilding-øvelser. Her er kommunikationen i fokus, når I skal løse forskellige udfordringer, der kræver præcis kommunikation for at lykkes. Det er en af vores mest populære indendørs teambuilding-øvelser, fordi alle virksomheder har brug for, at den interne kommunikation fungerer optimalt – og flere og flere får heldigvis øjnene op for, at det er værd at prioritere arbejdet med netop kommunikationen. At gøre det gennem teambuilding gør det kun sjovere og mindre formelt.

Eksempler på indendørs teambuilding øvelser

Game of Drones 768 x 600
Indendørs
Lege og spil
The Domino Effect 768 x 600
Indendørs
Lege og spil
VR La Casa De Dinero 768 x 600
Indendørs
Mordmysterier og hjernevridende teambuilding
Chocolate Workshop_Cover Photos 768 x 600
Indendørs
Madlavning
Team-Funn-768-x-600@1x
Indendørs
Klassisk teambuilding

Få et uforpligtende tilbud på indendørs teambuilding

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis I tror, at indendørs teambuilding er noget for jer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så I har noget at tage udgangspunkt i.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud