Comwell Holte


Skønt hotel og konferencecenter

Comwell Holte er skønt placeret i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne. Hotellet ligger kun 15. minutters kørsel fra København centrum, hvorfor Comwell Holte er det perfekte valg, hvis I ønsker en lokation tæt på København men i fredsommelige og naturskønne omgivelser. Hotellet råder over 113 værelser i forskellige størrelser, som alle er moderne og lyst indrettet. Desuden råder hotellet også over skønne grønne arealer, hvor der kan spilles petanque, dyrkes motion til fods eller på cykel samt et opholdsrum med dart, pool og bordtennis.

konference teambuilding marienlyst

Møde- og konference faciliteter

Comwell Holte tilbyder de rette rammer og det rigtige udstyr til mødet eller konferencen. Hotellet råder over 24 mødelokaler, som varierer i størrelse. Faciliteterne inkluderer blandt andet gratis WiFi og udendørs terrasser. Foruden de mange mødelokaler, er det ligeledes muligt at booke Palæet, som er eksklusive og mere private rammer med plads til 20 mennesker.

Desuden tilbyder Comwell Holte 113 værelser, som varierer i størrelse. Disse værelser kan med fordel bookes i forbindelse med jeres teambuilding arrangement, hvis det strækker sig over flere dage.

konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Comwell Holte

Det er oplagt at benytte Comwell Holte som ramme for jeres teambuilding arrangement, hvis I ønsker, at lokationen skal være placeret nær København. De skønne grønne arealer kan med fordel benyttes til vores udendørs teambuilding aktiviteter, mens de gode og rumlige lokaler er ideelle til vores koncepter, som kræver de rette rammer indendørs.

Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S