Comwell Klarskovgaard

Adresse:

Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør

Telefon:

+45 72 16 20 00

comwell-klarskovgaard-1200px

Comwell Klarskovgaard er et strålende eksempel på arkitektur, der har modtaget adskillige priser og er kendetegnet ved et elegant brug af træ, og luftige høje lofter. Bygningens design er skabt af de talentfulde arkitekter Viggo Møller Jensen og Tyge Arnfred. Comwell Klarskovgaard med udsigt over Storebælt, ligger 10 minutters kørsel fra centrum af Korsør. Hotellet byder på 104 kompakte og velindrettet værelser.

Mødelokaler midt i naturen

Comwell Klarskovgaard tilbyder private mødelokaler i form af tre unikke huse: Avlsgården, Udsigten og Agersø. Disse huse ligger smukt placeret og har en fantastisk udsigt til henholdsvis en æbleplantage, Storebælt og Korsør Lystskov. Det er den oplagte mulighed, hvis man har brug for et sted med ro og fleksibilitet.

Udover de private mødelokaler, tilbyder Comwell Klarskovgaard også 26 lyse og fleksible møde- og konferencelokaler til arrangementer af enhver størrelse såsom kurser, seminarer eller foredrag. Beliggende i den uspolerede natur er der optimale muligheder for udendørsaktiviteter og masser af plads til at boltre sig.

Naturen og vandet som nabo i Korsør

Med sin unikke beliggenhed åbner hotellet dørene for uforglemmelige udendørsaktiviteter – både i naturen, og på vandet. De smukke grønne områder omkring hotellet er ideelle til udendørs teambuilding aktiviteter som Laserlerdueskydning, Domino effekt eller Murder Investigation. På vandet er der også mulighed for aktiviteter, såsom Gummibådsregatta eller Water Action aktiviteter. Efter jeres ønsker, skaber World of Adventure de bedste matchende aktiviteter for jeres team.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.