Comwell Bygholm Park

Adresse:

Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Telefon:

+45 70 27 42 74

comwell-bygholm-1200px

Comwell Bygholm Park er en pragtfuld og historisk herregård, hvor du kan opleve et unikt hotel, der har fortid som krongods, centrum for adelsfamilier og godsejere. Hotellet ligger smukt placerede midt i Horsens grønne åndehul Bygholm Park, og du er derfor altid tæt på det hele: Horsens centrum, offentlig transport og motorvej. Comwell Bygholm Park hotel byder gæsterne velkommen med et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, herunder 142 smukt indrettede værelser.

Møde- og konferencelokaler i en klasse for sig

Comwell Bygholm Park hotel byder på smukke herregårdsrammer, hvor du kan afholde møde og konferencer i stilfulde omgivelser. Hotellet har to store kongressale med plads til op til 600 deltagere og tilbyder moderne udstyr til dit møde eller konference. Med de rette rammer og faciliteter, er Comwell Bygholm Park det perfekte valg til en succesfuld begivenhed.

Teambuilding på det grønne åndehul

Udenfor døren finder du den idylliske Bygholm Park med gamle træer, søer, kanaler og kilometerlange vandrestier, som inviterer til adrenalinfulde teambuilding-aktiviteter.

På Comwell Bygholm Park er der et væld af spændende teambuilding muligheder, der kan skabe unikke og mindeværdige oplevelser. Du kan udfordre dit team med Quiz Adventure, hvor sjov og læring går hånd i hånd i en underholdende quiz konkurrence. Dit team og dig kan også deltage i en spændende Raket Mission, hvor I arbejder sammen for at opnå et fælles mål og styrke både kompetencer og sammenhold. Vi hos World of Adventure tilbyder en række sjove og inspirerende aktiviteter, der kan styrke dit teams samarbejde og bidrage til en uforglemmelig oplevelse.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.