Comwell Århus

Adresse:

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Telefon:

+45 86 72 80 00

comwell-aarhus-1200px-05

Hvad tilbyder Comwell Århus?

Comwell Århus er beliggende i det centrale Århus og er bekvemt placeret nær offentlig transport og lokale attraktioner. Den nærliggende Marselisborg Skov og strand er også inden for rækkevidde, og byder på naturskønne vandreture. Comwell Århus byder på moderne faciliteter og komfortable værelser, der er indrettet med stil og elegance.

Faciliteter

Comwell Århus tilbyder 190 dobbeltværelser og 50 singleværelser, en hyggelig bar og restaurant, samt to veludstyrede fitnesslokaler. Hotellet har også 20 møde- og konferencelokaler, som er velegnede til forretningsmøder eller events. Med en bred vifte af faciliteter tilbyder Comwell Århus et behageligt ophold for både forretningsrejsende og feriegæster.

Teambuilding på Comwell Århus

Comwell Århus er et hotel der også er vært for spændende indendørs teambuilding-aktiviteter, arrangeret af World of Adventure. Disse aktiviteter såsom Kommunikaos, Murder Investigation, Chokolade workshop, eller VR Murder game, tilbyder sjove og engagerende oplevelser for deltagerne. Gennem disse aktiviteter kan deltagerne styrke deres teamwork, kommunikationsevner og problemløsningsfærdigheder på en underholdende måde. Med et varieret udvalg og teambuilding-aktiviteter der kombinerer sjov, læring og samarbejde, kan Comwell Århus og World of Adventure bidrage til at skabe mindeværdige oplevelser for gæsterne, og fremme en positiv teamdynamik i en inspirerende atmosfære.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.