Kurhotel Skodsborg

Adresse:

Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

Telefon:

+45 4558 5800

Skodsborg-entrance-with-car2-1200px-compress

Eventyr med et strejf af luksus

Kurhotel Skodsborg er et smukt og luksuriøst sted, der ligger i hjertet af naturen – mellem skov og vand i Nordsjælland. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over Øresund, og man kan se den blå overflade, der strækker sig langt ud i horisonten. Hotellet har 96 værelser i forskellige kategorier der tilbyder overnatning til mere end 100 gæster. Nord fra København finder man Kurhotel Skodsborg der giver adgang til en række af faciliteter og aktiviteter.

Faciliteter

Udover de skønne faciliteter, såsom spa center, fitnesscenter, wellnessbehandlinger, privat badebro og meget mere – tilbyder Kurhotel Skodsborg også gode rammer til både indendørs og udendørs teambuildings aktiviteter. Sammen har World of Adventure og Kurhotel Skodsborg skabt unikke og mindeværdige oplevelser for hotellets gæster mange gange.

Teambuilding aktiviteter

Efter jeres ønsker, tilpasser vi teambuilding aktiviteterne. De rummelige lokale er ideelle til aktiviteter som Murder Investigation, Team Funn, Chokolade Workshop og Kommunikaos. Alle aktiviteterne kræver kommunikation mellem deltagerne. Outdoor Escape Game, Raket Mission, Pipeline Projekt og Quiz Adventure har været vores mest eftertragtede teambuildings aktiviteter i dette område.

Lad os ikke glemme vandaktiviteterne, som er lige så populære som resten. På Kurhotel Skodsborg har man mulighed for at opleve vandaktiviteter såsom Hope2Float, Gummibådsreggata, eller Kajaksejlads.

World of Adventure og Kurhotel Skodsborg skaber en unik og mindeværdig oplevelse for gæsterne ved at kombinere luksus og eventyr på en helt unik måde.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.