Bautahøj

Billede af hotellet er på vej


Skøn placering i Nordsjælland

Bautahøj tilbyder hele pakken og er et oplagt valg, hvis jeres arrangement skal afholdes på en skøn lokation. Bautahøj er placeret 45 minutters kørsel fra København og tilbyder skønne naturoplevelser med plads til fordybelse. Hotellet råder blandet andet over egen strand, 90.000 m2 stor park og moderne indretning, hvorfor stedet er oplagt at benytte i kombination med jeres teambuilding arrangement.

konference teambuilding marienlyst

Møde- og konference faciliteter

Bautahøj tilbyder gode møde- og konference faciliteter uanset om I er en mindre eller større forsamling. Hotellet råder over 6 rummelige plenumlokaler samt 23 grupperum i direkte forbindelse med eget foyerområde. Desuden tilbyder hotellet et konferencelokale med plads til op til 160 personer. Alle lokaler er lyst og moderne indrettet med sans for minimalisme. Lokalerne er desuden udstyret med det nødvendige AV- og IT-udstyr. Det er samtidig en fordel, at hotellet er placeret i skønne naturomgivelser, hvilket er ideelt at benytte sig af i pauserne eller som afbræk i programmet i form af spændende og aktive teambuilding aktiviteter.

konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Bautahøj

Hos World of Adventure er alle vores samarbejdspartnere nøje udvalgt, så vi kan garantere, at de lever op til den standard, som I kan forvente, når I booker et arrangement med os. Bautahøj er naturligvis ingen undtagelse. Hotellet tilbyder gode indendørs lokaler i forskellige størrelser, som åbner op for mange muligheder for spændende teambuilding aktiviteter. Desuden er Bautahøjs placering i Nordsjælland med direkte adgang til strand, hav, stor park og skov særdeles fordelagtigt, når I skal lave udendørs teambuilding aktiviteter. I forlængelse heraf tilbyder Bautahøj 84 værelser, hvoraf 59 af disse er nyrenoverede. Det er oplagt gøre brug af disse værelser, hvis jeres arrangement strækker sig over flere dage.

Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S