Sanderumgaaard Gods

Adresse:

Sanderumgaardvej 150, 5220 Odense SØ

Telefon:

+45 26 19 21 30

Sanderumgaard-gods-foto-01

Naturskønne omgivelser

Sanderumgaard ligger i den skønneste natur, med masser af plads, både ude og inde. Smukke autentiske rum som nu er mødelokaler. I Herskabsstalden kan man nu sidde i hestebåsene og nyde sin frokost eller holde små møder. I Vognporten, hvor hestevogne og kareter holdt, er der nu også gjort plads til møder, udstillinger, teambuilding eller fest og det samme er der i Karlekammersalen, hvor herregårdens karle i sin tid sov.

Drevet af 6. generation på godset

Sanderumgaard Gods ejes og drives af Susanne og Erik Vind, som er 6. generation på godset. Her er der husrum og hjerterum og man føler sig straks velkommen.

Godset har 1000 hektar landbrug, hvor der dyrkes grønne og hvide asparges, kartofler, løg og rabarber samt de smukkeste pæoner. Disse råvarer serveres naturligvis, når de er i sæson. Til godset hører også den 15 hektar store landskabshave Den Romantiske Have med 2,5 km snoede kanaler, skovstier, søer og pavilloner.

Her er uanede muligheder for alle former for teambuilding og firmafester.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.